1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

CHP ATA’NIN HUZURUNDA

CHP ATA’NIN HUZURUNDA
Bu haber 13 Eylül 2021 - 10:03 'de eklendi ve 522 views kez görüntülendi.

98. Kuruluş Yıl Dönümünde  Coşku Hakim idi.

CHP ATA’NIN HUZURUNDA

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “İki Büyük Eserim Var. Birisi Cumhuriyet Diğeri ise Cumhuriyet Halk Partisidir” şeklindeki açıklaması ile, demokrasinin vazgeçilmezi, halkın sesi ve siyasi tercihi olan Cumhuriyet Halk Partisini, Demokrasimize kazandırmış olması, tüm dünya ülkelerine bir örnek teşkil etmiştir.

ÇELENK SUNUMU

Böylesi, önemli bir siyasi oluşumunun 98. Yıl Dönümü, 09 Eylül 2021 Perşembe gün,   Cumhuriyet Halk Partisinin tüm İl ve İlçe Örgütlerinde, büyük bir coşku ile kutlandı.

Pozantı da da, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Şenol Eroğlu’nun, organizasyonu ile CHP’liler, önce parti binasında bir araya geldiler. Buradan topluca, CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın, restore ederek genişlettiği ve döner kavşağın ortasına yeniden oluşturulan, Atatürk Anıtı önünde toplandılar. CHP İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, Kadın Kolları Başkanı Fatma Kapuz, Gençlik Kolları Başkanı Avukat Burak Köse tarafından, Atatürk Anıtına Çelenk konuldu. Yine, Kadın Kolları  ve Gençlik Kolları Başkanları tarafından, Atatürk Anıtına bir de buket çiçek sunuldu.

TAKDİR TOPLADI

Buradaki Törende dikkat çeken bir konu ise, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar tarafından, Pozantı’ya kazandırılan döner kavşak ve ortasına konuşlandırılan Atatürk Anıtının,  iddia edildiği gibi trafiği aksatmadığını, aksine  tören boyunca trafik akışının çok rahat bir şekilde, sağlanmış olması dikkat çekerek, takdir topladı.  

TÖRENLER

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı sonrası, İlçe Başkanı Şenol Eroğlu bir konuşma yaparak,  Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisinin, ülkemizdeki siyasal oluşumun, demokratik bir örneği olduğunu,  tüm dünya milletleri tarafından da, takdirle karşılandığını belirtti.

Ülkemizin içinde bulunduğu şartlarda, CHP’nin her geçen gün daha büyük önem kazandığını, bunu da vatandaşların partiye olan ilgisi ile, ortaya çıktığını söyledi.

İLÇE BİNASI

Topluca İlçe binasına geçildi. Başkan Eroğlu, yine burada kısa bir konuşma yaparak, Millet İttifakının iktidar yürüyüşünü emin adımlarla başlattığını, her partiliye de ayrı- ayrı büyük görevler düştüğünü belirtti.  Devamında söz alan, Cumhuriyet Halk Partisi Adana Eski Millet Vekillerinden Zülfikar İnönü Tümer’de, mevcut şartların artık kuruluşla birlikte  kurtuluşu da, kutlanmasının zamanı geldiğini vurguladı.

KONUŞMALAR

Partili bayanlardan Şerife Özkul ile, Bilge Güler’de yaptıkları konuşmalarda kadınların, Cumhuriyet Halk Partisine olan büyük ilgisinin, iktidara giden yolun başlangıcı olduğunu  vurguladılar. Yine katılımcılardan Tarih Öğretmeni Hacı Şahin ile, Tayyar Uydular’da yaptıkları konuşmalarda, büyük şairlerimizden Nazım  Hikmetin dizelerinden bölümler okudular.

30 Ağustos Zaferinin önemine değindiler. Ve Ülkenin siyasi kurtuluşunu Cumhuriyet Halk Partisinin, gerçekleştireceğini vurguladılar. Böylece,  Cumhuriyet Halk Partisinin Kuruluşunun 98. Yıl Dönümü, başladığı gibi coşku içerisinde sona erdi. ( Haber Merkezi)   

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER