1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

CHP Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu Gazetemizde

CHP Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu Gazetemizde
Bu haber 19 Şubat 2024 - 11:06 'de eklendi ve 324 views kez görüntülendi.

CHP Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu Gazetemizde

Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu, sürdürmekte olduğu esnaf ziyaretleri kapsamında, beraberindeki heyetle gazetemize de geldi. Şenol Eroğlu yaptığı bu ziyarette, yerel basının Ülkemizin ve Demokrasimizin  vazgeçilmezlerinin başında yer aldığını belirterek, tarafsız yayıncılık anlayışımızdan dolayı bizleri kutladı.

Eroğlu  yaptığı açıklamada, Belediye Başkanı seçilmesi halinde hayata geçireceği projelerle ilgili bilgiler verdi. Gazetemiz İmtiyaz Sahibimiz Tamer Ünal ve Yazı İşleri Müdürümüz Hayriye Eroğlu’da, CHP Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu’na ve beraberindekilere, bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek başarılar dilediler. ( Haber Merkezi)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER