1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

CHP İLÇE BİNASINA SALDIRI

CHP İLÇE BİNASINA SALDIRI
Bu haber 04 Nisan 2024 - 9:46 'de eklendi ve 271 views kez görüntülendi.

CHP İLÇE BİNASINA SALDIRI

Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı İlçe Binasına dün gece meçhul kişi veya kişilerce bir saldırıda  bulunuldu.  

Partinin Atatürk ve Gençlik Caddeleri üzerinde bulunan iki katlı binasına henüz belirlenemeyen meçhul kişi veya kişilerce yapılan  iki yönlü saldırıda binanın karşılıklı olarak camları kırıldı.

ŞİKAYET ETTİK

 CHP Pozantı İlçe  Binasına  yapılan meçhul saldırı ile ilgili olarak, CHP Pozantı İlçe Başkanı Fahri Çay’ı aradık. Gazetemize aşağıdaki açıklama da bulundu:

“ Parti binamıza yapılan bu saldırı ile ilgili olarak, her hangi bir ön düşüncemiz yok.  İlçe Başkanı olarak, gereken yerlere şikayetimizi  yaptık.  Güvenlik güçlerimizin incelemeleri başlattı. Bizde sonucu bekliyoruz.  Şimdilik her hangi bir yorum yapmıyoruz” dedi. 

MOBESA

CHP İlçe Binasının bulunduğu Atatürk Caddesi üzerinde bir banka diğeri de ASKİ Binası ve  bazı özel işyerlerine ait mobase kameraları  bulunmaktadır. Bu meçhul saldırı ile ilgili olarak, güvenlik güçlerinin gerekli çalışmaları yaptığı da  öğrenildi. ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER