1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

CHP LİSTESİNDE KADIN YOK

CHP LİSTESİNDE KADIN YOK
Bu haber 04 Mart 2019 - 8:25 'de eklendi ve 914 views kez görüntülendi.

CHP LİSTESİNDE KADIN YOK

CHP, Pozantı Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu’nun, büyük bir gizlilik içerisinde yürüttüğü, Belediye Meclis Üyeliği sıralamasında, Petrolcü Nuri Akkaya 1. Sırada yer aldı.
Ziraat Mühendisi Seyhan İnce ise, sürpriz bir şekilde aktif siyasete giriş yaptı. Ve CHP listesin den seçilebilecek bir yer olan, 2. Sıradan Meclis Üyesi adayı oldu.

CHP’nin aday listesi belirlemesinde, Pozantı’da geniş bir çevreye sahip olan, işadamı Adnan Günaydın ise, kendisine yapılan ısrarlı tekliflere rağmen, aktif siyasetin içinde yer almayacağını belirterek, sıralamaya girmedi. Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu, Meclis Üyeliği sıralamasında bilinen ve kendi işinde gücünde olan, etkili isimleri sıralamaya aldıklarını belirtti.
CHP listesinde, en önemli eksiklik ise, Kadın Adayların Meclis Üyeliği sıralamasında,seçilebilecek bir yere konmayışları oldu.

Başkan Adayı Şenol Eroğlu’nun, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal’la yaptığı sohbette, “ Meclis Üyeliği sıralamasında, bekledikleri yeri bulamayanlar ile, bekledikleri yere konmayanların, gösterdikleri tavırları, asla unutmayacağım” sözleri de, çok manidar bir ifade oldu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER