1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“CHP PAZAR’DAN MORAL ALDI

“CHP PAZAR’DAN MORAL ALDI
Bu haber 20 Nisan 2023 - 9:29 'de eklendi ve 415 views kez görüntülendi.

Millet Vekili Bulut, İlçe Başkanları Eroğlu ve Kapuz Pazar Yerinde İdi.

        “CHP PAZAR’DAN MORAL ALDI”

Cumhurbaşkanlığı ve Millet Vekilliği seçimlerinde, heyecan her geçen gün artıyor.  Siyasi partiler de saha çalışmalarına  giderek, daha fazla ağırlık veriyorlar.

Cumhuriyet Halk Partisi Adana Millet Vekillerinden Burhanettin Bulut,  Millet Vekili Adaylarından Ahmet Korkmaz ve Sercan Polat, beraberlerinde  bir gurup partili ile, Pozantı’ya geldiler.

İLÇE BİNASI

CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu Kadın Kolları Başkanı Fatma Kapuz, Gençlik Kolları Başkanı Burak Gumru, Belediye Meclis Üyelerinden Bekir Gumru,  CHP Kurultay Delegesi Pelin Eroğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir gurup partili tarafından, İlçe Binasında karşılandılar. 

Burada yapılan görüş alış-verişi sonrası, CHP heyeti Pazartesi Pazarını ziyaret ettiler.  Vatandaşlarla görüp alış-verişinde bulundular.  İki gurup halinde, Pazar yerini dolaşan CHP heyetinden Millet Vekili Burhanettin Bulut’a, Kadın Kolları Başkanı Fatma Kapuz  eşlik etti.  Adaylardan Ahmet Korkmaz ile, Sercan Polat’a ise, İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, tanıtım konusunda yardımcı oldular.

İLGİ

 Pazartesi Pazarında, Cumhuriyet Halk Partisinin her iki gurubuna da, pazarcılar ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterildi. Pazar esnafı, pahalılık nedeni ile gereken şekilde satış yapamadıklarını, vatandaşlar ise yine aynı nedenden dolayı, yeteri kadar Pazar çantasını dolduramadıklarından yakındılar.

 SEKİZ LİRA

Millet Vekili Burhanettin Bulut, bir soğanın tanesinin sekiz liradan satıldığı bir Ülke de,  vatandaşlara geçim derdini sormanın bile artık çok zorlaştırdığını, fiyatların ise, artık hiçbir şekilde düşmeyeceğini, gün geçtikçe de daha da artacağını söyledi. Bu olumsuz gidişatın tek çözümünün ise, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel seçimleri olduğunu belirterek, şunları söyledi:

KADER SEÇİMİ

“Bu iki seçim de sadece ülkemizin değil, siz yaşayanların da kader seçimi olacaktır. İktidarın söylemlerine asla inanmayın. AKP 21 yıllık iktidarı ile, Ülkeyi bu hale getirmiştir. Vatandaşlar bırakın karınlarının doymasını,  sadece yaşayabilmek için, kıt -kanaat geçiniyorlar.

Pazar arabalarının artık devri geçti. Pazarlarda, iki poşetlik sebze ve meyve alanlar, evlerine çaresizlik içinde dönüyorlar. İsteklerini karşılayamayacakları içinde,  çocuklarını Pazar yerine  getiremiyorlar.

ELİNİZDE

Bütün bu olumsuz gidişata, millet olarak son vermek sizin elinizde. 14 Mayıs 2023 Pazar gün, sadece kendinizin değil, çocuklarınızın ve torunlarınızın geleceğini de düşünerek, oy kullanmanızın sorumluluğu, vicdanınıza ait olacaktır. Sizlerin ve Ülkemizin, 15 Mayıs 2023 Pazartesi Sabahı, daha aydınlık, daha mutlu ve daha huzurlu bir ülkeye kavuşabilmemiz için, Cumhurbaşkanlığı seçiminde 13. Cumhurbaşkanımız olacak olan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na,  Millet Vekilliği seçimlerinde  ise, Millet İttifakına oy vererek,  sağlayacağınız Milli Birlik ve  Bütünlük içerisinde, huzurlu bir geleceği birlikte oluşturmamız  şarttır” dedi.

ZİYARET

CHP heyetinin ikinci ziyareti, Pozantı’lı Esnaflar oldu.  CHP İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, Kadın Kolları Başkanı Fatma Kapuz, Gençlik Kolları Başkanı Burak Gumru, Belediye Meclis Üyesi Bekir Gumru, bu ziyaretler de de hazır bulundular. Heyetin bir diğer ziyaret yeri ise, Gazetemiz Bürosu oldu. İmtiyaz Sahibimiz Tamer Ünal ile görüşen, Millet Vekili Bulut ve beraberindekiler yayınlarımızdan dolayı teşekkür ederek, tebrik ettiler.

AYRILIŞ

CHP Heyeti  Pazar yeri ve esnaf ziyaretinden, büyük bir  moral desteği aldı. Millet Vekili Burhanettin Bulut, bu başarılı organizasyondan dolayı da, İlçe Başkanı Şenol Eroğlu ile Kadın Kolları başkanı Fatma Kapuz’ a, Gençlik Kolları Başkanı Burak Gumru’ya, Belediye Meclis Üyesi Bekir Gumru ile Kurultay Delegesi Pelin Eroğlu, Yönetim Kurullarına ve Örgüt Mensuplarına teşekkür ederek, Pozantı’dan ayrıldılar.  ( Haber ve Fotoğraflar: Hayriye Eroğlu)   

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER