1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“ CHP POZANTI KIRSAL KESİMDE PARTİMİZİN KALESİDİR.”

“ CHP POZANTI KIRSAL KESİMDE PARTİMİZİN KALESİDİR.”
Bu haber 29 Ekim 2019 - 11:51 'de eklendi ve 726 views kez görüntülendi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak:

“POZANTI KIRSAL KESİMDE PARTİMİZİN KALESİDİR.”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Tekirdağ Millet Vekili,  Hazine Eski Müsteşarı  Faik Öztrak, Adana programı sonrası Ankara’ya  giderken, Pozantı CHP İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu ve Eşi Kurultay Delegesi Pelin Eroğlu’nun konuğu oldu. Eroğlu tesislerinde, bir kahvaltılık dinlenme molası veren, CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, bu süre zarfında, Pozantı’yı konuştular. Öztrak, Şenol Eroğlu dan siyasi gelişmelerin yanı sıra, yörenin ekonomik durumu ile ilgili olarak bilgi aldı.

ÖNEMLİ KONUMDA

Genel Başkan Yardımcısı Öztrak bu görüşme sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“ Pozantı, sosyolojik ve jeopolitik olduğu kadar, siyasi  yönden çok önemli bir konumdadır. Otoban, D/750 kara ve demir yolu güzergahları ile, Güneydoğu ve Güney Anadolu’nun geçiş noktasının başında bulunan Pozantı, bu stratejik yönün yanı sıra, tarihi misyonu açısından da,  çok  önemli bir konum da bulunuyor. Seçmen sayısının diğer yerleşim yerlerine göre az olmasına rağmen, siyasi konumdaki etkinliği ise, tartışılmazdır.” Şeklinde konuştu.

GEÇMİŞİ YAKALIYORSUNUZ

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Parti  Sözcüsü, Tekirdağ Millet Vekili, Hazine Eski Müsteşarı Faik Öztrak, Cumhuriyet Halk Partisinin Pozantı’daki gelişiminin,  Adana ve Genel  Merkez tarafından da ilgi ile izlendiğini, özellikle son dört yılda  yapılan seçimlerde, oy artışının gözle görülür bir şekilde artıyor olmasının,  çok olumlu bir gelişme olduğuna değinerek şunları söyledi:

“ Sayın Şenol Eroğlu, İlçe Başkanlığı ve devamında,  2019 yerel seçimlerinde, partimizin  Pozantı Belediye Başkan Adayı olarak, yaptığı çalışmalar, örgütümüzde de,  takdirle karşılanmaktadır.Pozantı, kırsal bölgelerde Cumhuriyet Halk Partisine, yeniden dönüşümün bir fotoğrafı olup,  bu da partimizin,  büyük bir ivme yakaladığını göstermektedir. Bu oluşum, eski Pozantı’da eski günlerin yeniden yaşanmaya başlıyor olmasının da, bir ispatıdır. Bunu sağlayan sizi, ekibinizi ve ilçe örgütünü, yürekten kutluyorum. Ankara’daki işlerimin yoğun olması nedeni ile, Pozantı’da uzun süre kalamayacağım.  Ama, gelecek aylar içeresinde Pozantı’ya gelerek bir günümü merkezde ve mahallerinde İlçe Başkanımız Şenol Eroğlu ve ekibi ile birlikte dolaşarak, vatandaşlarla bire-bir görüşüp sorunları yerinde tespit edeceğim” dedi.

TEŞEKKÜR

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak’ın Pozantı’da verdiği kahvaltı molasından dolayı, büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, şunları söyledi:

“Sayın Genel Başkan Yardımcımız ve Parti Sözcümüz Faik Öztrak’la, Pozantı’yı konuşmaktan dolayı son derece mutluyum. Kendisine yaptığım daveti kabul ederek, gelecek aylar içerisinde Pozantı’ya geleceğini, merkezde ve mahallerde incelemeler yapacağını söylemesi, bizi son derece mutlu etti. Kendisine, gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. ( Haber Hayriye Eroğlu)

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER