1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“CHP POZANTI’DA ARTIK 1. PARTİ GİBİ”

“CHP POZANTI’DA ARTIK 1. PARTİ GİBİ”
Bu haber 29 Ağustos 2022 - 9:42 'de eklendi ve 535 views kez görüntülendi.

Adana İl Örgütü Tam Kadro Pozantı’yı Adımladı.

“CHP POZANTI’DA ARTIK 1. PARTİ GİBİ”

Seçimlerin erken alınıp alınmayacağı, henüz belli değil. Ama Cumhuriyet Halk Partisi Örgütleri, başta Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere, Türkiye’yi adım- adım gezmeye devam ediyorlar. Bu amaçla Adana da, sadece Kozan ve Pozantı’da düzenlenen “YAYLA TOPLANTILARI” vatandaşların büyük ilgisi, katılımı, coşkusu ve desteği ile yapıldı.

TAM KADRO

Cumhuriyet Halk Partisi İl Örgütünün İl Başkanı, Millet Vekilleri, Belediye Başkanları, Belediye Bürokratlarının, tam kadro katılımı ile gerçekleştirilen bu toplantıya, Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu’nun mükemmel organizasyonuna vatandaşlarında, sağladığı katılım ve yoğun ilgi,  CHP heyetinde de büyük bir heyecan yarattı.

ANLATILDI.

Kamışlı, Fındıklı, Alpu, Gökbez, Üçoluk ve Bürücek Mahallelerinde vatandaşlarla ve Muhtarlarla buluşuldu.  Yapılanlar anlatıldı. Yapılacak olanlarla ilgili bilgiler verildi.  Vatandaşların istekleri, bu toplantıda hazır bulanan Büyükşehir Belediyesi bürokratlarınca  anında cevaplandı. İleriye dönük notlar alındı.

MİMARI

Pozantı’nın mahallerinde ve merkezinde yapılan, gün boyunca aralıksız devam eden, vatandaşlarla buluşma toplantılarının dikkat çeken yanı ise,  Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve böylesi önemli bir organizasyonun mimarı olan, CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu oldu.

 DUYGUSAL TAKDİR

CHP Adana İl Örgütünün yanı sıra, millet vekilleri ve belediye başkanlarının da,  eksiksiz katılım sağladığı bu toplantılarda, bir vatandaşın “ SİZİ BÖYLE HEP BİRADA GÖRMEK,  BİZLERİ O KADAR MUTLU VE UMUTLU KILDI Kİ, BU GÖRÜNTÜ HİZMETLERİN DE ÜSTÜNDE BİR TAKDİR TOPLUYOR” şeklindeki samimi ifadesi CHP heyetince de, aynı şekilde içten gelen teşekkürle karşılık buldu.

HAYALE YER VERMEDİ

Adana Büyükşehir Belediye başkanı Zeydan Karalar, yaptıklarını ve yapacaklarını açıklarken, “HAYAL DIŞI” hiçbir konuya yer vermedi. Üzerine basa- basa vurguladığı ise,  Büyükşehir Belediyesinin hizmet alanları ile, İlçe Belediyelerinin hizmet alanlarının, birbirleri ile karıştırılmaması şeklinde oldu.

Karalar, “biz hizmet görevimizi yapıyoruz. Ama, Pozantı da gördüğüm manzara ve aldığım şikayetler ilçe belediyesinin, yeterli hizmet vermediği oldu. Bu da, bizim hizmet alanımızın dışındadır. Görev alanımız ara sokaklar değil, ana caddelerdir. Vatandaşlarımızın da, bunu çok iyi bilmesini arzu ediyorum” dedi.  

GENEL KONULAR

CHP’nin dört Adana Millet Vekili, yaptıkları konuşmalarda genel konulara değindiler.  Ekonomik krizin ve zamların, ülkeyi her geçen gün daha kötüye götürdüğünü vurguladılar. Bu büyük  fiyat artışlardan da, belediyelerin çok büyük ölçü de etkilendiğini hizmet yapmakta. Çok zorlandıklarını ifade ettiler. Vatandaşların da, bu zor şartları göz önüne alarak Belediye Başkanlarından da bu anlayış içerisinde, hizmet talebinde bulanmalarını rica ettiler.

MEMNUNLAR

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın hizmetlerinden, başta muhtarlar olmak üzere, vatandaşların da çok büyük ölçüde menun oldukları, yapılan karşılıklı konuşmalar ile ortaya çıktı.

Vatandaşlar, isteklerinde ılımlı, olumlu ve  ricacı bir tavır içinde idiler. Karalar’ında, isteklere karşı verdiği cevaplarda  ise, pandeminin de yarattığı olumsuzluklar sonucu, belediye gelirlerinin büyük ölçüde düştüğü,  buna karşılık olarak da Adana Büyükşehir Belediyesinin devletten, nüfus ve hizmetleri oranında maddi destek alamadığını, ama bu olumsuzlukların kendilerini yıldırmadığını, bütün bu yoklara rağmen, bir süre sonra  borçsuz belediye konumuna geleceklerini belirtmesi, vatandaşlar tarafından büyük bir takdirle karşıladı.

  HOŞGÖRÜ

CHP heyetinin Pozantı da yaptığı bu yayla görüşmelerinde, her yerden olumlu takdir aldı.  Kimse kırıcı konuşmadı.  Vatandaşlar, aşırı isteklerde bulunmadılar. Ama CHP’ye de, desteklerini artıracaklarını, tavırları ve takdirleri ve konuşmalarıyla  ortaya koydular.

1.PARTİ

Yapılan bu yayla görüşmelerinden, ortaya çıkan en önemli sonuç ise, Cumhuriyet Halk Partisinin Pozantı’da  artık 1. Parti konumuna geliyor olmasının,  vatandaşların yaptığı konuşmalar ve takdir hislerini belirten tavırları ile, net bir şekilde ortaya koymaları, CHP heyetinde büyük bir coşku ve heyecan  yarattı.  

 TEŞEKKÜR

Bu organizasyonun büyük mimarı CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, toplantının yapıldığı her yerde yaptığı konuşmada ile, hem katılımcılara hem de vatandaşlara teşekkür etmesi, dikkat ve takdir çeken bir davranış oldu.  Cumhuriyet Halk Partisinin İl Örgütünün Pozantı ziyaretini, gelecek sayımızda daha geniş bir anlatım ve fotoğraflarla yayınlayacağız. (Yorum Haber: Tamer Ünal . Fotoğraflar Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER