1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

CHP’DEN KADINLARA MEVLANA GEZİSİ

CHP’DEN KADINLARA MEVLANA GEZİSİ
Bu haber 25 Aralık 2023 - 11:01 'de eklendi ve 800 views kez görüntülendi.

Büyükşehir Destekli Kültür Gezisi

CHP’DEN KADINLARA MEVLANA GEZİSİ

Cumhuriyet Halk Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın düzenlediği, Pozantı Örgütü İlçe Başkanı Şenol Eroğlu’nun organize ettiği Hz. Mevlana ziyareti, geçtiğimiz hafta içerisinde  Konya’ya gidilerek gerçekleştirildi.

EROĞLU’NDAN KONUŞMA

Pozantı’lı Kadınların Mevlana Gezisi, CHP İlçe Binası önünde başladı. CHP Pozantı İlçe  Örgütü Başkanı ve Pozantı Belediye Başkan Aday Adayı Şenol Eroğlu, yolculuk öncesi yaptığı konuşmada, Pozantı’lı Kadınları Hz. Mevlana’nın huzuruna göndermenin manevi hazzını yaşadığını belirtti. Ve Hz. Mevlana’dan yaptığı alıntı ile, başlattığı konuşmasında, şunları söyledi:

“Kapı açılır, sen yeter ki vurmayı bil.

Ne zaman bilmem,

Sen yeter ki o kapıda durmayı bil.”

Bugün sizleri Hz. Mevlana’nın uhrevi  dünyasını yaşama  yolculuğuna uğurluyor olmanın, coşku ve hazzını yaşıyorum. Bu vesile ile de, Pozantı’lı hanımlarımıza da kazasız ve belasız sağlıklı bir geliş -gidiş diliyorum.

DÜNYACA BİLİNİYOR

Konya  sadece Ülkemizde değil,  Hz Mevlana’nın burada  yaşamış olması dolayısıyla, dünyaca bilinen bir şehrimizdir.  Hz Mevlana’nın gezisine katkı koyarak,  sizlere   türbesini ziyaret  etme imkanı sağlayan, Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar’a teşekkür ediyorum. Dualarınızın da, bizimle olacağına inanıyor hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

TEŞEKKÜR

Pozantı’lı Kadınlar Hz Mevlana’yı ziyaret dönüşü sonrası, CHP Pozantı İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Aday Adayı Şenol Eroğlu’na  İlçe Binasına gelerek, teşekkür ettiler. Hz Mevlana’nın huzurunda bulunmuş olmanın, kendilerini ruhen çok büyük ölçüde etkilediğini dile getirdiler. ( Haber: Hayriye Eroğlu)   

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER