1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

CHP’DEN POLİSE BAŞSAĞLIĞI

CHP’DEN POLİSE BAŞSAĞLIĞI
Bu haber 20 Aralık 2016 - 16:02 'de eklendi ve 1.512 views kez görüntülendi.

CHP DEN POLİSE BAŞSAĞLIĞI

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu şehit Polislerimizin acısın yaptığı bir ziyaretle güvenlik güçleri ile paylaştı. Beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı ve Meclis üyesi Hasibe Gültepe ile birlikte Pozantı İlçe Emniyet müdürlüğüne gelen Şenol Eroğlu İlçe Emniyet müdürü Şükrü Uzay şahsında şehit Polislerimizin derin acılarını paylaşarak şunları söyledi.

 

Hain ve Kalleş PKK’nın iğrenç saldırıları ile çok genç yaşta şehitlik mertebesine ulaşan Polislerimizin ve sivil vatandaşlarımızın derin acıları yüreğimiz kan ağlatıyor. Şimdi eskisinden çok daha fazla ve sıkı, sıkıya birbirimize sarılmak zorundayız. Siz Polislerimiz ve Askerlerimiz bizlerin güvenliği ve bu vatanın bölünmez bütünlüğü için seve, seve kanınızı akıtarak şehitlik mertebesine ulaşıyorsunuz bu derin acıları unutmak mümkün değil biz Cumhuriyet Halk partisinin bütün fertleri olarak tüm milletimizin de yaşadığı bu derin acıyı birlikte yaşıyoruz sizler asla yalnız değilsiniz bizler hep yanınızdayız. Bu üzücü ve elim ziyareti asla yapmak istemezdik ama ne çare ki elimizden gelen bir şey yok derin acınızı bir kere daha paylaşır şehitlerimize yüce tanrıdan rahmet tarifsiz acılar içiresinde bulunan ailelerine yürekten başsağlığı diliyoruz dedi.

İlçe Emniyet müdürü İrfan Uzay da yaptığı cevabı konuşmada özetle şunları söyledi.

Derin acımızı paylaşmanız nispeten de olsa bizleri teselli ediyor. Milletimiz ve güvenlik güçlerimizin işbirliği içiresinde bu hainlerin ve kalleşlerin mutlaka hakkından geleceğiz biz büyük bir milletiz böyle kalleşçe saldırılar ne bizleri yıldırır nede yolumuzdan alı koyarak bu yürekten destekleriniz içinde teşekkür ediyorum dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER