1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

CHP’Lİ BAŞKAN ADAYI EROĞLU ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

CHP’Lİ BAŞKAN ADAYI EROĞLU  ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
Bu haber 05 Şubat 2024 - 9:47 'de eklendi ve 343 views kez görüntülendi.

Yemekli Toplantı da bir araya gelindi.

CHP’Lİ BAŞKAN ADAYI EROĞLU ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu, çalışmalarını devam ettiriyor. Ziyaretlerini de aralıksız sürdürüyor.

EŞİ İLE BİRLİKTE

CHP Pozantı Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu, geçtiğimiz hafta içerisinde beraberin de, eşi  CHP Kurultay Delegesi Pelin Eroğlu ile, önemli ziyaretler yaptı. Bazı yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu bu ziyaretler, kamu kurumları ile sivil toplum örgütlerini de  kapsadı.

BÜROMUZDA

CHP Pozantı Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu ve eşi CHP Kurultay Delegesi Pelin Eroğlu ile birlikte yaptıkları ziyarette,  Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal ve Yazışleri Müdürümüz Hayriye Eroğlu’na, ziyaretleri ile ilgili olarak aşağıdaki açıklamalarda bulundular:

İLGİ İLE KARŞILANIYORUZ

“Yaptığımız her ziyarette ve gittiğimiz her yerde çok sıcak, çok samimi ve büyük bir ilgi ile karşılanıyoruz. Şimdilik isimlerinin kamuoyuna yansımasını istemeyen  görevliler, bizlere dileklerini ve yapılmasını istedikleri hizmetler konusunda, dileklerini  iletiyorlar. Yaptığımız konuşmaları, büyük bir hassasiyet ve dikkatle dinleyerek bizlere destek takviyesinde bulunarak başarılar diliyorlar.

Görevliler ve vatandaşlarımızın bu yakın ilgisi,  Cumhuriyet Halk Partisinin Pozantı da da 01 Nisan 2024 sabahı yerel seçimlerin, galibi olacağımız şeklindeki görüş ve düşüncelerimizi güçlendiriyor. Bu samimi yaklaşımlarından dolayı da, kendilerine teşekkür ediyoruz” dediler.

YEMEK    

Cumhuriyet halk Partisi Pozantı İlçe Örgütünde,  geçtiğimiz hafta içerisinde bir değişiklik yapıldı. Gençlik Kolları Başkanlığına getirilen Fatma Erdem ve yeni Yönetim Kurulu başta olmak üzere İlçe Örgütüne, CHP Pozantı Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu tarafından bir yemek verildi.

KATILIM

CHP İlçe Başkanı Fahri Çay ve CHP Pozantı Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu ile, Eroğlu Tesislerinde yemekte bir araya gelen Gençlik Kolları Yönetimi, söz alarak  düşüncelerini dile getirdiler.Başkan Adayları Şenol Eroğlu’nun kazanması için, ellerinden  gelenin fazlasını yapacaklarını  belirttiler. Neler yapabilecekleri konusunda  Şenol Eroğlu ve  Fahri Çay’dan  bilgiler aldılar.

FAHRİ ÇAY: “ŞENOL EROĞLU BAŞKAN OLACAK”

 CHP Pozantı Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu tarafından, Gençlik Kolları ve İlçe Örgütüne verilen bu yemekte, düşüncelerini ve görüşlerini dile getiren, CHP Pozantı  İlçe Başkanı Fahri Çay şunları  söyledi:

“Cumhuriyet Halk Partisi’nin Gençleri, Gençlik Kolları Başkanı Sayın Fatma Erdem ve  Yönetimi, İlçe Yöneticilerimiz Belediye Başkan Adayımız Sayın Şenol Eroğlu’nun daveti ile bir araya gelerek, Pozantı siyasetinde bizde varız dediler. İnşallah hep birlikte kazanacağız. Pozantı Belediye Başkan Adayı  Sayın Şenol Eroğlu olacak olup,  Adana  Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar da, görevine kesintisiz devam edecektir. Allah izniyle yolumuz açık, başarı ise hedefimiz olsun. Daveti ve misafirperverlikleri için de,  Belediye Başkan Adayımız, Sayın Şenol Eroğlu’na ve ailesine teşekkür ederiz.” Dedi. Toplantı daha sonra karşılıklı görüş alışverişi ile son buldu.  ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER