DOLAR36,0298% 0.16
EURO37,2322% 0.12
STERLIN44,7470% 0.21
FRANG39,5628% 0.02
ALTIN3.346,23% 1,15
BITCOIN97.196,300.167
Hayriye EroğluTÜM YAZILARI

CHP’li ÖZDEMİR’DEN MECLİS’DE PROTESTO

Yayınlanma Tarihi :
CHP’li ÖZDEMİR’DEN MECLİS’DE PROTESTO

ÖZDEMİR DİVANA OTURMADI.

Pozantı Belediye Meclisinin, Nisan ayı olağan toplantısının hareketli, tartışmalı, tepkili ve de fireli geçeceği, hafta içerisinde kamuoyunda yapılan, siyasi değerlendirmelerle, önceden belli oldu.

Açılışta, Belediye Meclis Üyelerinden bazılarının olmayışları, sanki çoğunluğun sağlanamayacağı, havasını oluşturdu. Sonrasında, peş- peşe gelmeler başladı. AKP’li Nigar Kartal’ın mazeretli, MHP’li Yalçın Gürgen’nin ise, Pozantı da olmasına rağmen, mazeretsiz olarak katılmadığı toplantı, Başkan Sami Baysal’ın, açış konuşması ile başladı.

Oturum başlamadan önce, Yazişleri Müdürü Metin Kaya, Katip olarak seçilmiş bulunan Meclis Üyelerinden, MHP’li İsmail Çörekçi ile, CHP’li Muzaffer Özdemir’in, Başkanlık Divanında, yer almaları gerektiğini belirti.Çörekçi, Divanda yer alırken, Muzaffer Özdemir, kendisine yapılan ikazlara rağmen, meclis gurubunda oturacağını, sözlü ve tavrı ile belirterek, ilk Protestosunu göstermiş oldu.

İKİNCİ PROTESTO

Özdemir, sadece bununla kalmadı. İkinci bir protesto daha gerçekleştirdi. Bir yıllık, Başkanlık Faaliyet Raporunun, okunması sırasında yasa gereği, Başkan Mahmut Sami Baysal’ın yerine, 1. Başkan Vekili olarak oturması gerekirken, buna da tavrını koyarak, “ BEN ÇIKIYORUM” şeklinde, açıklamasız bir konuşma ile, kapıyı biraz da, sertçe kapatarak meclis salonunu terk etti.

Haber: Tamer Ünal