1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

CHP’LİLER HAYIRLA ‘HAYIR TURLARINDA

CHP’LİLER HAYIRLA ‘HAYIR TURLARINDA
Bu haber 02 Nisan 2017 - 15:17 'de eklendi ve 911 views kez görüntülendi.

CHP’LİLER HAYIRLA ‘HAYIR TURLARINDA

Geçtiğimiz hafta içerisinde Pozantı’ya, CHP Adana Milletvekillerinden Zülfikar İnönü Tümer gelerek, gün boyunca İlçe Başkanı Şenol Eroğlu ve örgüt temsilcileri iWle birlikte önce ilçe binasında bir referandum açıklaması yaptı. Daha sonra, Pozantı’yı turlayarak, Kaymakam Taner Tengir’i de makamında ziyaret ettiler. Akabinde ise Ömerli köyüne giderek vatandaşların kandillerini kutlayıp, çikolata ikramında bulundular.

Referandum oylaması için takvim yaprakları düşmeye başladı. Referandum oylamasında geri sayım başladı. Takvim yaprakları tek tek düşerken, siyasi parti temsilclieri ev, ev, sokak, sokak, mahalle, mahalle gezerek vatandaşları 16 Nisan oylaması için bilgilendiriyor.Geçtiğimiz hafta içerisinde Pozantı’ya, CHP Adana Milletvekillerinden Zülfikar İnönü Tümer gelerek, gün boyunca İlçe Başkanı Şenol Eroğlu ve örgüt temsilcileri ile birlikte önce ilçe binasında bir referandum açıklaması yaptı. Daha sonra, Pozantı’yı turlayarak, Kaymakam Taner Tengir’i de makamında ziyaret ettiler. Akabinde ise Ömerli köyüne giderek vatandaşların kandillerini kutlayıp, çikolata ikramında bulundular.
CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Referandumda oylanacak Anayasa maddelerinin neler getirdiği konusunda bilgilendirilmeleri ile birlikte önce bir tereddüt oluşuyor, daha sonra da kafalarını sallayarak neler olabileceğini düşünmeye başlıyorlar. Bu, siyasette önemli bir gelişmedir. Pozantı’da, geçmiş yıllarda olduğu gibi sandığa gidecek seçmen çok kararlı değil. Bu, referandum oylamasının sonucuna son derece önemli ve etkileyici bir etken olarak görülüyor. Vatandaşlar, bu oylamanın özellikle bir siyasi oylama olmayacağını, Cumhuriyet Halk Partisi’nin, bundan parti bazında bir kazanım sağlamayacağını, tek mücadelenin Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceğini kurtarmak olduğunu öğreniyorlar. Biz, Pozantı CHP örgütü olarak, Adana Milletvekillerimiz ile birlikte gerçekleştirdiğimiz toplantı ve ziyaretlerde bunları anlattığımızda, özellikle kadın seçmenlerin tavrında büyük değişiklikler oluyor. Bu da, 16 Nisan oylamasının sonucunu sandığa yansıtacak şekilde kararlı bir tutum olarak görülüyor. Biz bu yola hayırla hayır için başladık. Öyle de devam edeceğiz.”
CHP örgütü olarak Pozantı’da seçim sandıklarının başında olacak isimleri titizlikle oluşturduklarını söyleyen İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, sandık görevlilerini bilgilendirdiklerini, tutanaklarla birlikte oyların seçim kurullarına tesliminden sonra dahi sonucu takip etmeleri konusunda uyarılarda bulunduklarını belirtti. Genel Merkezin, Adana il örgütünün ve milletvekillerinin desteklerinin kendilerini daha da şevklendirdiklerini belirten Eroğlu, sonucun vatan, millet ve cumhuriyet için hayırlı olmasını diledi.

Haber: Tamer ÜNAL

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER