1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

CİHAN DOĞRAMA’NIN KALİTESİ, “ SOYADLARI” GİBİ

CİHAN DOĞRAMA’NIN  KALİTESİ, “ SOYADLARI” GİBİ
Bu haber 03 Aralık 2018 - 14:25 'de eklendi ve 1.474 views kez görüntülendi.

CİHAN DOĞRAMA’NIN

KALİTESİ, “ SOYADLARI” GİBİ

Pozantı’da, Babaları Muzaffer Demir’in, iş disiplinini ve dürüstlük ilkesini, soyadları gibi devam ettirmekte olan, “CİHAN DOĞRAM’NIN” sahipleri Ahmet -Adem -Ali ve Sami Demir Kardeşler, sadece Pozantı’da değil, imalatları ve iş ilişkileri ile de, çevre il ve ilçelerde de, aranılan marka haline geldiler. Pozantı’da, Atatürk Caddesinde İş Bankası bitişiğindeki, Showroom da, ürünlerini sergileyen, Demir kardeşlerin imalathaneleri ise, E/90 Karayolu Üzerinde, “ CİHAN DOĞRAMA” adı altında üretimlerini sürdürmektedir.

YENİLİĞİN ADRESİ

CİHAN DOĞRAMA’yı YENİLİĞİN ve KALİTENİN merkezi haline getiren Ahmet- Adem- Ali ve Sami Demir Kardeşler çevre ile oluşturdukları, ilkeli ve samimi ticari ilişkilerinin yanı sıra, ödemelerde sağladıkları kolaylık ve hoşgörüleri ile de, takdir toplayan bir aile şirketi konumundalar.

KALİTELİ İMALAT

ÜRÜN VE İMALAT ÇEŞİTLİLİĞİ AÇISINDAN, İDDİALI OLDUKLARIN BİLİRTEN, DEMİR KARDEŞELER, MUTFAK DOLABI- AHŞAP KAPI-AMERİKAN KAPI- AHŞAP LAMBİRİ-AHŞAP TABAN DÖŞEME- ALÜMİNYUM DOĞRAMA- PVC- KAPI- PENCERE- LAMİNAT -DUŞAKABİN -ÇELİK KAPI VE KEMALYA gibi, ürün çeşitliliğindeki temel ilkelerinin, DÜRÜST TİCARET – KALİTELİ İMALAT olduğunu belirttiler.

TOPLU ÜRETİM

Apartmanlara ve Müteahhitlere, toplu hizmet verdiklerini de ifade eden Demir Kardeşlerin, bir başka önemli felsefelerinin ise,“ SATIŞTA KALİTE -ÖDEMEDE KOLAYLIK” olduğunu belirttiler.

CİHAN DOĞARAMA’NIN ürünlerini, Atatürk Caddesi İş Bankası bitişiğindeki Showroom da görülebileceği gibi, E/90 Karayolu üzerindeki CİHAN DOĞARAMA Atölyesinde de, imalat aşamasında, bizzat izleyebileceklerini ifade ederek, aşağıdaki telefonlardan, kendilerini ile, irtibat sağlayabileceğini ifade ettiler.

GSM

Adem Demir: 0543 672 05 75

Ahmet Demir: 05436720569

Ali Demir: 0543 626 26 62

Sami Demir: 0506 301 14 79

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER