1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

CİNGÖZ’DEN 27 VİLLA

CİNGÖZ’DEN 27 VİLLA
Bu haber 10 Temmuz 2017 - 10:26 'de eklendi ve 1.151 views kez görüntülendi.

CİNGÖZ’DEN 27 VİLLA

Fındıklı köylülerinin, ASKİ İrtibat Bürosunu işgal etmeleri ve Atatürk Caddesini trafiğe kapatma hareketinin, polis tarafından önlenmesi sırasında, kalabalıktan yükselen ve herkesin duyduğu bir ses, bizimde dikkatimizi çekti.

Bu sesin sahipleri, ASKİ Pozantı Şube Müdürü AHMET CİNGÖZ’ün, Fındıklı’da 27 Villa yaptırdığını, içme suyunu kendi inşaatında kullanarak, köy halkını susuz bıraktığını, yetmezmiş gibide, villaların inşaatında çalışan, hafriyat kamyonlarının da, yolu kullanılamaz hale getirdiğini de böylece öğrenmiş olduk.Bu tepkinin muhatabı olan, ASKİ Pozantı Şube Müdürü Ahmet Cingöz’ü arayarak, doğruluk derecesini sorduk. Ve aldığımız cevap aynen, şöyle oldu.

“Ben, yıllık izinde olduğum için, Pozantı da değilim. ASKİ irtibat bürosunun basılmasının nedenlerini de, henüz bilmiyorum. Benim 27 villa yaptırdığımda doğrudur. Fındıklı’da bir arazim vardı. Bir yıl öncede, yan taraftaki araziyi alıp birleştirerek, Mehmet Can adlı müteahhitle anlaştım. Villa karşılığı inşaat başladı. Ben, kendi arazimden çakma su çıkardım. Bunu kullanıyorum, Fındıklı’nın içme su suyunu kullanmıyorum. Bunun dışındaki, gelişmelerle de her hangi bir ilgim yok” dedi.

Haber: Tamer ÜNAL

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER