1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ÇÖREKÇİ’DEN “EKMEK” DENETİMİ

ÇÖREKÇİ’DEN “EKMEK” DENETİMİ
Bu haber 02 Temmuz 2017 - 13:01 'de eklendi ve 909 views kez görüntülendi.

Başkan Vekili Fırın Mühürledi. Sert Uyarılarda Bulundu.

ÇÖREKÇİ’DEN “EKMEK” DENETİMİ

Pozantı Belediye Başkan Vekili İsmail Çörekçi, kendi seçim bölgesi olan Akçatekir de, Belediye Zabıtaları ile birlikte, ağırlıklı olarak fırın ve pastane denetimleri yaptı. Temizlik konusunda ise, sert uyarılarda bulundu.

Belediye Başkan Vekili İsmail Çörekçi Akçatekir de, özellikle hafta tatili günlerinde, bazı fırınların eksik gramajlı ekmek çıkardığı konusunda, kendisine bazı şikayetler iletildiğini belirterek, doğruluğunu yerinde tespit için derhal harekete geçti.Çörekçi, beraberinde Belediye Zabıta Amiri Vekili Aliye Aktaş ve bir gurup zabıta ekibi ile birlikte, geçtiğimiz hafta Perşembe gün sabah erken saatlerde, fırınlara ani ve habersiz bir denetim baskını yaptı.

Bu kontroller sırasında, bazı ekmeklerin küflü olduğunu gözlenirken, temizlik kuralına riayet etmeyen, bir fırını da anında mühürleterek, ticaretten men etti.Çörekçi’nin, fırın ve Pastane denetimi Akçatekirdeki, vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı. Yaylacılarla zaman, zaman, kısa süreli sohbet eden İsmail Çörekçi, Belediye çalışmaları ile ilgili olarak da, onların görüşlerini aldı. Ve Eksikliklere dikkat edileceğini, aksaklıkların düzeltileceği konusunda kendilerine de açıklamalar bulundu.

Haber: Hayriye Eroğlu

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER