1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Çörekçiden Yemek

Çörekçiden Yemek
Bu haber 07 Mayıs 2017 - 9:50 'de eklendi ve 1.170 views kez görüntülendi.

Çörekçiden Yemek

Belediye Meclisinin Akçatekir kökenli üyelerinden İsmail Çörekçi meclisin Mayıs ayı olağan toplantısı öncesi, Başkan Baysal ve üye arkadaşlarına Akçatekirde bir anma yemeği verdi.

Çörekçi’nin yaklaşık bundan üç yıl önce öğretmenlik yaptığı Bitlis’de geçirdiği bir trafik kazası sonrası acı kaybının yıl dönümü anısı nedeni ile, verdiği öğrenilen bu yemekte diğer meclis üyelerinin ve katılan bürokratların durgunluğu da anma yemeğinin verilişine uygun oldu.

Çörekçi, böyle bir acılı günün yıl dönümünde kendisine manevi destek veren meclis üyesi arkadaşlarına minnettarlık duyduğunu ifade etti. Bizde Çörekçinin evlat acısını paylaşıyor. Merhum öğretmene bir kere daha ALLAH’dan rahmet diliyoruz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER