1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“COŞKUYLA KUTLANDI.”

“COŞKUYLA KUTLANDI.”
Bu haber 22 Mart 2021 - 9:57 'de eklendi ve 741 views kez görüntülendi.

Çanakkale Zaferinin Yıl Dönümü

  “COŞKUYLA KUTLANDI.”

Tarihimize altın harflerle yazdığımız ve vatan toprağını korumak için, yüz binlerce vatan evladımızı şehit verdiğimiz ve Türkiye Cumhuriyetimizin Kurucusu, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de, büyük başarılarıyla taçlanan, Çanakkale Zaferinin 106. Yıl Dönümü, pandemi koşulları nedeni ile, tüm yurtta olduğu gibi, Pozantı’da da kısıtlı etkinliklerle anıldı

ÇELENK SUNUMU

Pozantı’da, kutlanan törenler, Saat 10.00’da Atatürk Anıtına, Kaymakam Emrah Akduman, Belediye Başkan Vekili Durmuş Taşpınar’ın,  Çelenk koymaları ile başladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı sonrası, buradaki törenler sona erdi. Ve Şehitlik Anıtına geçildi.

ŞEHİTLİK ZİYARETİ

Şehitlik ziyaretin de, Kaymakam Emrah Akduman ve Belediye Başkanı Vekili Durmuş Taşpınar, Savcı İsmail Şavkın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdaverdi Yıldız, Pozantı Müftüsü Ömer Ünverdi  ile, diğer protokol mensupları, Siyasi Parti Temsilcileri, bazı Meclis Üyeleri  bu ziyarette de  hazır bulundular.

 Kaymakam Emrah Akduman ve Belediye Başkan Vekili Durmuş Taşpınar Şehitlik Anıtına, birer buket çiçek sundular.

DUA

Çanakkale ve diğer Şehitlerimizin aziz hatıraları anısına, İmam Abdullah Sefa Sarma’nın okuduğu Kur-an Tilaveti sonrası, tüm Şehitlerimizin aziz hatıralarına itafen duayı  Pozantı Müftüsü Ömer Ünverdi tarafından yaptırıldı.

ETKİNLİKLER

Çanakkale Zaferinin 106. Anı Yıl Dönümü dolayısıyla, Türkan İrfan Akün Çok Programlı  Anadolu Lisesi konferans salonuna geçildi. Maske ve mesafe koşulları içerisinde, çeşitli  etkinlikler yapıldı. Günle İlgili konuşmalar sonrası,  bir gurup öğrenci tarafından keman resitali sunularak, anma yıl dönümü sona erdi.

ZİYARET

Bu törenlerin bitimi sonrası, Pozantı Müftüsü Ömer Ünverdi, Şehitlikteki Kur-an Tilavetini yapan İmam Abdullah Sefa Sarman, Müftülük Görevlisi Tayfur Çay, büromuzu bir nezaket ziyaretinde bulundular.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Taner Ünal ve Yönetici Muhabirimiz Hayriye Eroğlu ile, Çanakkale  Zaferinin Yıl Dönümü ve yaklaşmakta olan, Mübarek Ramazan Ayımız ile ilgili olarak, oluşturmakta oldukları programlar konusunda, görüş alışverişinde bulundular. ( Haber Merkezi)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER