1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Çukurova Belediyesi Kitap Fuarında yerini alıyor

Çukurova Belediyesi Kitap Fuarında yerini alıyor
Bu haber 21 Şubat 2022 - 11:37 'de eklendi ve 671 views kez görüntülendi.

Çukurova Belediyesi Kitap Fuarında yerini alıyor

Çukurova Belediyesi, bu yıl 14’üncüsü gerçekleştirilecek olan Kitap Fuarında açacağı stantla yerini alacak. Çukurova Belediyesi standında her gün farklı yazar ve şairler okurlarla buluşacak, sohbet edecek ve kitaplarını imzalayacak.

Çukurova Kitap Fuarı iki yıllık aranın ardından 19 Şubat Cumartesi günü kapılarını kitapseverlere açıyor. TÜYAP Fuar Alanında gerçekleştirilecek fuarda Çukurova Belediyesi de stant açacak ve önemli edebiyatçıları okurlarla buluşturacak.

Her gün farklı yazar ve şairler Çukurova Belediyesi standında okurlarıyla sohbet ederek, kitaplarını imzalayacak. Geçen yıl pandemi nedeniyle yapılamayan kitap fuarı 27 Şubat tarihine kadar açık olacak. Çukurova Belediyesi standında kitaplarını imzalayacak yazar ve şairler şu tarihlerde okurlarıyla buluşacak:

19-20 Şubat: Baran Aslan, Bekir Buzpınar, Kubilay Altuntaş, 21-22 Şubat: Ömer Uluçay, Mehmet Taşar, Mehmet Emin Yeniçeri, 23-24 Şubat: Can Ade, Selda Kaya, Alişer Avcı, 26-27 Şubat: Mazlum Vesek, Işık Öğütçü, Nevzat Hız

(Basın Bürosu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER