1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Çukurova Üniversitesinden Balcalı Hastanesi ile ilgili duyuru:

Çukurova Üniversitesinden Balcalı Hastanesi ile ilgili duyuru:
Bu haber 26 Şubat 2024 - 9:59 'de eklendi ve 283 views kez görüntülendi.

Çukurova Üniversitesinden Balcalı Hastanesi ile ilgili duyuru:

“ HASTANE BÖLÜM -BÖLÜM HİZMETE GİRECEK

Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü yaptığı bir duyuru ile, Adana  Balcı Hastanesinin, deprem kaynaklı güçlendirme çalışmaları ve hizmete girmesi ile  ilgili olarak, aşağıdaki açıklamayı yaptı:  

DUYURU

Balcalı Hastanemizin depremler sonrasında yapılan tetkik, tahkik ve performans analizleri sonucunda orta hasarlı olduğu kesinleşen bloklarında güçlendirme çalışmaları devam etmektedir.

Hastalarımıza hizmetimiz, Hematoloji-Onkoloji binamız, Yüreğir Devlet Hastanesi yerleşkesi, acil servisimiz, kampüsümüz ve Yüreğir Devlet Hastanesinde belirlenen polikliniklerde kesintisiz olarak devam etmektedir.

Güçlendirme çalışması devam eden poliklinik binamızın Mart ayı içerisinde tamamlanması öngörülmektedir. Güçlendirme çalışmaları, temelde çok miktarda su çıkması gibi nedenlerle planlanandan daha uzun sürmüştür.

Yanık Merkezi, 4 yoğun bakım ünitesi, fizik tedavi ve rehabilitasyon ünitesi, radyoloji ve girişimsel radyoloji gibi ünitelerimiz güçlendirilen blokta olup kısa süre sonra hizmete girecektir. Halk Sağlığı binamızın güçlendirilmesi tamamlanmıştır ve son düzenlemeler yapıldıktan sonra 8 Mart’ta teslim alınacaktır.

B bloğumuzun güçlendirme projesi detaylı olarak tamamlanmış olup yapım ihale süreci devam etmektedir. A bloğumuzun güçlendirme projesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığımıza henüz teslim edilmemiş olup süreç yakından takip edilmektedir. Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.” ( Basın Bürosu)  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER