1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

CUMA PAZAR’INDA ALAN DA SATAN DA ÇOK AZALDI

CUMA PAZAR’INDA ALAN DA SATAN DA  ÇOK AZALDI
Bu haber 25 Aralık 2023 - 10:56 'de eklendi ve 350 views kez görüntülendi.

SOĞUKLAR  SEBZEYİ, FİYATLAR  VATANDAŞI VURDU….

CUMA PAZAR’INDA ALAN DA SATAN DA  ÇOK AZALDI

Pozantı’nın Cuma Pazarı Cumhuriyet, İstiklal ve  Kurtuluş Mahallerinin yanı sıra, yaylacılarında en fazla rağbet ettiği, toplu alışveriş  yaptığı bir semt pazarıdır. Cuma Pazarı birkaç ay öncesine kadar, Merkez Camii girişinden başlar, Atatürk Kültür Merkezi önüne kadar uzanırdı.

GÖZLEMLEDİK

Geçtiğimiz hafta Cuma Pazar’ını gözlemledik.  Alanlar ve  satanlarla kısa sohbetler yaptık. Hepsinden önemlisi ve dikkat çekeni ise, Cuma Pazar’ının  çok küçüldüğü idi.

Pazara giriş artık,  Merkez Camii önünden başlamıyordu. Buralarda pazar tezgahları yoktu. Dolayısıyla da, alıcı da yoktu. Alışverişin başladığı yer ise, Tarım İlçe Müdürlüğünün karşısındaki  sokak girişi oluyordu.  

YAKINDILAR

Alışverişin sonlandığı yer ise, Atatürk Kültür Merkezi karşısındaki parkın sonuna bile ulaşmıyor olup, 100 metreyi bile bulmuyordu. Üstelikte, ara mesafeleri dikkat çekecek kadar açık olan satış tezgahlarından, satıcılar  alımların azaldığından, alıcılar ise başta fiyatların yüksekliğinin yanı sıra,  çeşitlerin azlığından ve havaların soğuk oluşundan  yakındılar.

 Cuma Pazar’ının bu dikkat çeken görüntüsü ise, ekonominin içinde bulunduğu  durumu açık ve net bir şekilde yansıtıyordu. ( Yorum Haber: Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER