1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

CUMHUR İTTİFAKINDA KESİN AÇIKLAMA HAFTA İÇİNDE

CUMHUR İTTİFAKINDA KESİN  AÇIKLAMA HAFTA İÇİNDE
Bu haber 24 Aralık 2018 - 9:07 'de eklendi ve 1.207 views kez görüntülendi.

CUMHUR İTTİFAKINDA KESİN
AÇIKLAMA HAFTA İÇİNDE

Büyükşehir ve önemli ilçelerin, Belediye Başkan Adaylarının, açıklanmaya başlaması, siyasete de hareketliliği getirdi. Gazetemizin, üç hafta önceki sayısında, İmtiyaz Sahibimiz Tamer Ünal’ın kaleme aldığı, “ SİYASETE KÖK SÖKTÜREN İL: ADANA” yazısı günceliğini korumayı sürdürüyor.
CHP’de, Zeydan Karalar’ın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması MHP’de de hareketliliğe ivme kazandırdı.Bu gelişmeler de ise, Cumhur İttifakının Adana’da öne çıkan isimlerinden birisi, Adana Büyükşehir belediye Başkanı Hüseyin Sözlü olmayı sürdürürken, aynı şekilde Pozantı Belediye Başkan Adaylığı içinde, Mustafa Çay’ın adı kesinlik kazanmış gibi görülüyor.
Adana’nın Cumhur İttifakında, aday gösterilecek isimler, mevcutlarla birlikte büyük bir olasılıkla, hafta içinde kesin olarak açıklanacak.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER