1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

CUMHUR POZANTI’DA “ ÇAY DEDİ”

CUMHUR POZANTI’DA “ ÇAY DEDİ”
Bu haber 28 Ocak 2019 - 9:50 'de eklendi ve 958 views kez görüntülendi.

Ankara ve Adana’da Resmen Açıklandı.

CUMHUR POZANTI’DA “ ÇAY DEDİ”

Cumhur İttifakının, en önemli seçim bölgelerinden biri konumunda olan, Pozantı Belediye Başkan Adaylığında, beklenen oldu. Belediye Başkanı Mustafa Çay, CUMHUR’un Adayı olarak, iki ayrı tanıtım toplantısı ile açıklandı.

AÇIKLAMALAR

Diğer Belediye Başkanlarında olduğu gibi, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın adaylığı da, iki ayrı açıklama ile gerçekleşti. Bunlardan ilki, geçtiğimiz hafta başında Ankara Genel Merkez de yapıldı. Genel Başkan Yardımcısı tarafından yapılan açıklama da Çay, öncelikli anons edilenler arasında yer aldı. Ankara’ dönüşü, Pozantı’da coşku ile karşılanan, Başkan Mustafa Çay, bu jeste yaptığı teşekkür konuşması sonrası, makamına geçti.

AK PARTİYİ ZİYARET

Belediye Başkanı Mustafa Çay, bu defa CUMHUR’un adayı olarak ilk ziyaretini, MHP Pozantı İlçe Başkanı Şeref Dinç, İlçe Kadın Kolları Başkanı Zuhal Durur, ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, bir buket çiçekle Pozantı Ak Parti İlçe Binasına yaptı. Burada, Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Doğan Türkyılmaz, Kadın Kolları Başkanı Büşra Durmuş ve bazı partililer tarafından samimi bir şekilde karşılandı. Yapılan ön görüşmede, 31 Mart 2019 çalışma takvimi oluşturularak, birlikte yol alınması kararlaştırıldı.

MHP’YE ZİYARET

Pozantı Belediye Başkanı ve 31 Mart 2019 Yerel seçiminin CUMHUR Adayı Mustafa Çay, diğer ziyaretini ise, kendi partisi olan MHP İlçeye yaptı. Çay’ın, Cumhur Adayı olması, MHP’liler tarafından da, coşkulu bir şekilde karşılayışına neden oldu. İlçe Başkanı Şeref Dinç, yaptığı konuşmada Cumhur İttifakının, Pozantı’da Mustafa Çay’la birlikte, farklı bir seçim sonucu başarısı sağlayacağını ifade ederek, “Teşkilat olarak, Başkanımızın sonuna kadar destekçisi ve yanındayız. Ayrıca, diğer ittifak ortağımız, Ak Parti İlçe Başkanı Doğan Türkyılmaz ile de, ortak bir çalışma programı hazırlayarak, her an Çay Başkanımızın yanında olmayı sürdüreceğiz” dedi.

VE ADANA

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, geçen haftanın bir bölümünü, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile, birlikte geçirdi. Sözlü’nün yaptığı toplantıların sunum konuşmacısı olarak, hatipliğinin yanı sıra, kürsü hakimiyeti ile de, dikkat çekti. Büyükşehrin, Adana ve ilçelerine yaptığı hizmetleri anlatırken gösterdiği performans, büyük bir takdir topladı.

ADAY TANITIMI

Cumhur İttifakının, en hareketli haftası olarak değerlendirilen, geçtiğimiz hafta 26 Ocak 2019 Cumartesi gün, İstasyon meydanında düzenlenen, aday tanıtımı toplantısında da, Çay’a olan ilgi devam etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün adının, anons edilmesi ile başlayan büyük tezahürat, devamında Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın adının açıklanması ile devam etti. Ak Parti Belediye Başkan adayları da aynı şekilde, takdir gören Belediye Başkan Adayları oldular.

COŞKULU KARŞILAMA

Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın, ailesi ile birlikte Adana’dan Pozantı’ya dönüşü ise, büyük bir coşku yarattı. Otoban gişeleri girişinde, kalabalık bir Pozantı’lı tarafından, sloganlar ve Türk Bayrağı ile ,karşılanan Mustafa Çay, gördüğü bu tablodan çok duygulanarak, karşılayıcılarıyla sarmaş- dolaş oldu. Ve duygulandığı da, dikkatlerden kaçmadı.

POZANTILI ÜNSAL VE EKİBİ DE YALNIZ BIRAKMADI

MHP’li gençlerin yaptığı bu sürpriz karşılamada, Pozantı’nın yerel sanatçısı olan Pozantılı Ünsal ve ekibi de yer aldı. Keman, Darbuka ve Cümbüşle Türkiye’m şarkısı, hep birlikte söylendi.

“YERE İNDİRMEYECEĞİZ”

Kendisine yapılan bu coşkulu karşılama sonrasında, düşüncelerini dile getiren Belediye Başkanı Mustafa Çay, “ Pozantı’ya girerken, bizi coşkuyla karşılayan Gönülleri ülkü dolu, Gönülleri memleket sevdası dolu güzel insanlara, her şeyden önce teşekkür ediyorum. Çok zorlu şekilde, bir çok badireyi atlatarak, Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyin teveccühleriyle, yeniden 3. Dönem Belediye Başkan Adayı olarak, Ankara’da yapılan tanıtım töreni sonrasında, bugünde 2. Kez Adana’da, açıklandım. Rabbim, bizleri onlara karşı mahcup etmesin. Bu yüreği sevgi dolu insanlara, bizi mahcup etmesin.Bu zamana kadar, Pozantı’nın onurunu hiç bir zaman yere indirmedik. Bundan sonrada indirmeyeceğim. Şeref ve Namusum üzerine söz veriyorum. Bana gösterilen, güven ve ilgiye teşekkür ediyorum” dedi. Çay ve Ailesi yine kalabalık bir partili gurubu tarafından evinin önüne kadar konvoy eşliğinde götürüldü.( ÖZEL HABER)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER