1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

CUMHURİYET HALK PARTİSİ ARTIK POZANTI’NIN YILDIZI

CUMHURİYET HALK PARTİSİ ARTIK POZANTI’NIN YILDIZI
Bu haber 15 Ağustos 2022 - 14:38 'de eklendi ve 465 views kez görüntülendi.

Başkan Şenol Eroğlu Siyasette Uzun Adımlar Atıyor.

CUMHURİYET HALK PARTİSİ ARTIK POZANTI’NIN YILDIZI

Şenol Eroğlu’nun, 2014 yılında CHP İlçe Başkanlığına gelmesiyle birlikte, partinin Pozantı örgütünde  de hareketlilik başladı. Başkan Şenol Eroğlu, öncelikli olarak partinin kira da oturduğu ilçe binasını satın aldı. Yetinmedi. Arkasında bulanan arsayı da satın alarak, İlçe Binasını da genişletip,  iki kat haline getirdi. Çağdaş bir görünüme kavuşturdu.

Cumhuriyet Halk Partisi, Pozantı’da 2014 Yerel seçimlerini kaybetmesine rağmen, Şenol Eroğlu birleştirici ve partiyi, “           BÜYÜK AİLE YAPMA” yolundaki inancını asla yitirmedi.

O dönem, Cumhuriyet Halk Partisinin Adana Seyhan Belediye Başkanı olan ve günümüzün Büyükşehir  Belediye Başkanı  Zeydan Karalar’ın ilgisini, Pozantı’ya çekmesini bildi.

Geçmiş ve şimdiki dönem Adana Millet Vekillerini de, Ulusal günlerimizin yıl dönümlerinde Pozantı’ya davet etti. Vatandaşlarla buluşturdu. Yaptığı en önemli işlerden birisi de, Milli günlerimizin yıl dönümlerinin yanı sıra, diğer sosyal etkinliklerde de, parti örgütünü devamlı bir araya getirdi.  Geçtiğimiz hafta Cuma gün düzenlediği aşure etkinliğinde ise, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Binasına sığmadığı gibi, Atatürk Caddesini de trafiğe kapaya bilecek  bir kalabalık oluşturdu.

ETKİNLİKLER

Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı İlçe Örgütü, Ağustos ayındaki etkinliklerde de Pozantı’nın en aktif siyasi örgütü olduğunu bir kere daha gösterdi.

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Pozantı’ya Cumhurbaşkanı olarak ilk gelişinin Pozantı Kongresinin 102. Yıl Dönümünde, Anıta Çelenk koyma, sonrasında istasyon meydanı arakasındaki temsili karşılama töreninde, yine tam kadro halinde hazır bulundu.

KONFERANS

Aynı gün Akşam ise, Pozantı Belediyesi de dahil olmak üzere,  Cumhuriyet Halk Partisi, diğer hiçbir siyasi partinin yapmadığı bir etkinliğe daha imza attı. Hüma Hatun Kına Merkezi Bahçesinde Belgesel -Araştırmacı -Yazar Yaşar Dursun Özden ve Av. İbrahim İslam’ın “ “ATATÜRK VE TARİHTE BUGÜN” başlıklı konferansı ile, 102. Yıl önceyi günümüze taşıdı. Bu tarihi etkinliğin Komite Başkanlığını yapan Şenol Eroğlu, sunum konuşmasında bu onur gününe Pozantı’lılıya kazandıran Gazetemize ve İmtiyaz  Sahibimiz Tamer Ünal’a teşekkür etme nezaketini de  gösterdi. Bizde kendisine teşekkür ediyoruz.  Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’da, bu tarihi konferansın konukları arasında yer aldılar.

 SADECE İKİ DEFA

5 Ağustos Törenlerini, 2.5 Dönemdir Pozantı Belediye Başkanı olan  Mustafa Çay, sadece iki defa coşkulu etkinliklerle kutlanmasını sağladı. Bunlardan ilki, Belediye Başkanı olarak seçildiği 2009 yılında oldu. İkincisi ise, Atatürk’ün  Pozantı’ya gelişinin 100. Yıl Dönümü olan  2020 yılında çok etkin olarak kutlandı. Pozantı’nın bu onur gününe TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’da, bizzat Başkan Çay tarafından davet edilerek, Pozantı’ya gelmesi sağlandı.

Mustafa Çay, bu toplantı da yaptığı konuşmada, 5 Ağustos törenlerinin Yerel bazda değil, Ulusal bazda kutlanması gerektiğini vurguladı. Ve kendisinin de, bu konuda çalışmalar yapacağını ifade etti. Ancak, aradan iki yıl geçmesine rağmen, bu konuda hiçbir gelişme kaydedilmediği gibi, dikkat çeken bir etkinlikte yapılmadı.

AŞURE

CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu,  Ağustos Ayı içerisinde anılan Muharrem Ayı etkinlikleri kapsamında, son üç yıldır Atatürk Caddesi üzerinde bulunan İlçe Binası önünde Aşure dağıtımına  devam edildi. Yoğun bir kalabalık İlçe Binasının dışına taştı.  Atatürk Caddesi adeta trafiğe kapandı. Örgüt mensuplarının dağıtmaya yetişemediği aşure etkinliğinde, Başkan Şenol Eroğlu günle ilgili bir konuşma yaptı. Kazım Hoca Kur-an’ı Kerim Tilaveti okudu. Dualar edildi. Fatihalar okundu. Böylesi anlamlı ve coşkulu bir etkinlikte,  CHP’lilerin ortak sloganı, “ Gelecek yıllarda artık bu etkinlikleri Partimizin ve Millet İttifakının iktidarı altında” kutlayacağız şeklinde oldu.  

KATILANLAR

Cumhuriyet Halk partisinin düzenlediği aşure etkinliğine Akçatekir Belde Belediye Eski Başkanı Mehmet Kılınçkaya,  Saadet Partisi İlçe Başkanı Sadık Pinegöz ve aynı partinin Millet Vekili Adayı İsmail Aktaş, Pozantı Muhtarlar Derneği Başkanı ile, Bazı muhtarlar ve daha birkaç yıl öncesine kadar geçmiş yıllarda  değişik partilerde siyaset yapan, isimler ve parti mensupları ile,  kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.  ( Özel Haber: Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER