1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

CUMHURİYET İLKOKULU YAPIMI İHALEYE ÇIKARILDI.

CUMHURİYET İLKOKULU  YAPIMI İHALEYE ÇIKARILDI.
Bu haber 21 Eylül 2023 - 15:33 'de eklendi ve 798 views kez görüntülendi.

BİZ YAZDIK DA.  .  .  ÇALIŞMALAR BAŞLADI DEMİYORUZ…!

CUMHURİYET İLKOKULU YAPIMI İHALEYE ÇIKARILDI.

Pozantı’nın Cumhuriyet Mahallesinin en eski eğitim yuvalarından birisi olan ve üç yıl önce  kullanım ömrü tamamlandığı gerekçesiyle yıkılan ve yerine bir türlü yenisi  yapılmayan Cumhuriyet İlkokulunun yapım işi, 20.09. 2023 Çarşamba gün kısa adı EKAP olan Elektronik Kamu Alımları Platformu sisteminde yayınlandı. Cumhuriyetin 100. Yıldönümünde, yeniden yaptırılacak olan, Cumhuriyet İlkokulu 16 derslik olarak ihaleye çıkarıldı.

Pozantı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığı ile, gazetemize yapılan kısa bir bildirimde,  Cumhuriyet ilkokulunun ihale tarihi  11 Ekim 2023  Çarşamba gün olarak belirlendiği iletildi. Gazetemizin yayınlarından hemen üç gün sonra, yapım ihalesi EKAP’a düşen, Cumhuriyet İlkokulunun ihalesini ve yapım sürecinin de takipçisi olup, gelişmeleri kamuoyuyla paylaşacağız.

Bilindiği gibi, Cumhuriyet İlkokulunun yapım işi, daha önce de ihale edilmiş olup, artan fiyatlar karşısında, işi alan müteahhit ihaleden vazgeçerek yapım işine başlamamış idi. 

ADANA DA YAYINLANDI

Pozantı Cumhuriyet İlkokulunun yapım ihalesindeki bir ayrıntı, dikkatimizi çekti. Pozantı da resmi ilan alma statüsünde bulunan 5 Ağustos ve Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazeteleri, hafta toplam olarak 4 gün yayınlanıyor olmasına rağmen, bu ihale ilanının 20 Eylül 2023 tarihinde çıkması şart olarak gösterilip, ilgili kurum tarafından Adana Gazetelerinden birinde yayınlatılmıştır.

Pozantı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün daha önceki resmi ilanları Pozantı da  yayınlanmakta olan, Pozantı ve 5 Ağustos Gazetelerinde defalarca yayınlanmıştı. Cumhuriyetin 100. Yıldönümünde yapımı ihaleye çıkarılan, Cumhuriyet İlkokulunun yapım ilanın, Pozantı Gazetelerinde yayınlanmamış olması da, dikkat çekici bir ayrıntı olmuştur. ( HABER: TAMER ÜNAL)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER