1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

CÜMLEMİZ BU DUAYA DİYELİM AMİN, AMİN!

CÜMLEMİZ BU DUAYA DİYELİM AMİN, AMİN!
Bu haber 02 Ocak 2024 - 9:57 'de eklendi ve 677 views kez görüntülendi.

CÜMLEMİZ BU DUAYA DİYELİM AMİN, AMİN!

Yüce Tanrım.

Uzattık kollarımızı, sana açtık avuçlarımızı, Yeni Yıl için kabul eyle duamızı…

Adana’yı ve memleketi her türlü dertten felâketten, şiddetten, pahalı etten, yüksek rakamlı etiketten muhafaza eyle.

Ekmeğimiz ucuz, dağlarımız buz, yollarımız tozsuz, çıkarcılar çulsuz, fırsatçılar yolsuz olsun.

Belediyelerimize hayırlı başkanları, karakterce çalışkanları, ihsan eyle.

Kaldırımlarımızı işgalden, üstünde park eden otomobilden, esnafın yaydığı sergiden, temelsiz bilgiden, seçim öncesi sahte ilgiden kurtar.

Özal Bulvarına hantal tramvayla kıyacak, bunun için kaldırımları daraltacak, canım ağaçları kökten budayacak ve trafiği tıkayacak, üstelik kazalara yol açacak düşünceyi bilumum zihinlerden ve fikirlerden silip bertaraf eyle.

En zor tarafı tamamlanmış, rayları, vagonları alınmış, dosyası on beş yıl önce hazırlanmış Metromuzun ikinci etabını nasip eyle. İkinci etapla trafik rahatlasın, millet maçına-mektebine kolayca varsın; böylece metro para kazansın, para ile üçüncü etap ele alınsın; müyesser eyle Ulu Tanrım.

Kurumlarımızı torpilden, tembelden, dalavereden ve çıkar amaçlı idareden, “Bugün git yarın gel” diyenlerden,  kahveye gidenlerden ve dahi rüşvet verip-alan ellerden emin eyle…

Fabrikalarımız çoğalsın, gençlerimiz iş bulup çalışsın, nehir yatağı sususuz kalmasın, yollarımız tıkanmasın, bebeler aç yatmasın, çalışan işinden yılmasın, kötü niyetliler olmasın…

Sığınmacılara acilen geri dönüş, vatandaşlık alanlara kütükten düşüş nasip eyle.

Bir tarafta siyaset, bir tarafta hileli ticaret, haram işte bereket peşinde koşanlardan memleketi ve milleti muhafaza eyle.

Karar sahiplerine insaf, haksız yatanlara af, tereyağımızı saf, yöneticileri halka taraf ve asgari ücreti vergiden muaf eyle…

Zırt-pırt elektrik kesilmesin, insanları sivrisinek yemesin, yağmurlar caddede birikmesin, bebeler karanlıkta okula gitmesin, ha-bire zarar eden çiftçi toprağa küsmesin, hayvanını beslesin, ülke kendi yiyeceğini eskisi gibi kendi üretsin, dolar daha da yükselmesin, halkımız darlıktan inlemesin, zam üstüne zam gelmesin, kadınlar eziyet görmesin ve asla öldürülmesin, hiçbir çocuk yatağa aç girmesin, başımızdakiler haklı şikâyetten gücenmesin.

Adana’mızı işgal edilmiş kaldırımdan, canlar yakan yıldırımdan, sonradan görme adamlardan, dedikoducu kadınlardan, ormanı kesilince yayılan yılanlardan, memleketi talanlardan, yolsuzlukla yol bulanlardan, bilhassa ve bahusus magandalardan, yanlışlıkla insan kılığında doğmuş mandalardan, yanlışa sürükleyen algılardan ve bilumum salgınlardan koru.

Bizleri cahil hocadan, imansız bacadan bacadan çıkan , mısır şurubu kullanmış şıracıdan ve gülen yüz maskeli politikacıdan kurtar Ey Ulu Tanrım…

Amin diyen dillerden Tanrım razı olsun.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER