1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

DAHA İYİ BİR DÜNYA İÇİN ÇALIŞAN SABANCI GÖNÜLLÜLERİ’NE 4 ÖDÜL

DAHA İYİ BİR DÜNYA İÇİN ÇALIŞAN SABANCI GÖNÜLLÜLERİ’NE 4 ÖDÜL
Bu haber 03 Ocak 2022 - 12:14 'de eklendi ve 2.401 views kez görüntülendi.

DAHA İYİ BİR DÜNYA İÇİN ÇALIŞAN SABANCI GÖNÜLLÜLERİ’NE 4 ÖDÜL

Sabancı Topluluğu’nun toplumsal sorunların çözümüne katkıda bulunmak amacıyla 6 yıldır yüzlerce projeye imza atan Sabancı Gönüllüleri, daha iyi bir dünya yaratmaya odaklanan bu yolculuğuna devam ederken, projeleriyle yurt içinde ve yurt dışında aldığı ödüllerle de dikkat çekiyor. Geçtiğimiz yıl Birleşmiş Milletler tarafından dünyadaki gönüllülük faaliyetlerinin en iyi uygulama örnekleri arasında seçilen Sabancı Gönüllüleri, bu yıl da International CSR Excellence Awards, Green World Awards ve geçtiğimiz hafta ise Özel Sektör Gönüllüleri Derneği olmak üzere 3 ayrı prestijli kurumdan toplam 4 ödül aldı.

Gönülden işlerle gelen ödüller

Sabancı Gönüllüleri bu yıl ilk olarak Londra’da düzenlenen International CSR Excellence AwardsTöreni’nden 2020 ve 2021 yılında yaptıkları çalışmalar için 2 ayrı “Uluslararası Kurumsal Sosyal Sorumluluk Mükemmeliyet” ödülüyle döndü. Hemen sonrasında da dünya çapında en başarılı çevre uygulamalarını tanıtmak, ödüllendirmek ve geliştirmek üzere kurulan, dünyanın en prestijli ödül organizasyonlarından biri olan Birleşik Krallık merkezli The Green Organisation tarafından, Green World Awards (Yeşil Dünya Ödülleri) “En İyi Sosyal Sorumluluk Çalışması” kategorisinde ödüle layık görüldü.


Sabancı Gönüllüleri bu yıl son olarak Özel Sektör Gönüllüleri Derneği (ÖSGD) tarafından, özel sektördeki gönüllülük çalışmalarını destekleyerek yaygınlaşmasını sağlamak ve toplumda fark yaratan iyi örnekleri ödüllendirmek amacıyla 2007 yılından bu yana verilen, alanının tek ve en prestijli ödülleri “Gönülden Ödüller” kapsamında ödüllendirildi. Pandeminin esas kahramanı sağlık çalışanlarının çocuklarının eğitimine katkı sağlamak amacıyla sürdürülen “YarınBizim” projesiyle Sabancı Gönüllüleri, 14. Gönülden Ödüller’de “En Başarılı Gönüllülük Projesi” ödülünün sahibi oldu.


YarınBizim Projesi

YarınBizim projesi pandemi sürecinin esas kahramanları olan sağlık çalışanlarının çocukları ve kardeşlerine daha iyi bir gelecek sağlamak, onları yaşama ve kariyer sürecine hazırlamak amacıyla hayata geçirdi. Ailesinden en az biri sağlık çalışanı olan ve üniversite sınavına hazırlanan gençleri kapsayan projenin ilk döneminde Türkiye’nin 65 ilinden katılan 698 gence, 626 Sabancı Gönüllüsü mentorluk yaptı. Projenin ikinci dönemi ise Eylül 2021’de başladı. İkinci dönem “Sorumlu Gençlik” odağıyla gençlerin hem kendilerine hem yaşadıkları topluma ilişkin farkındalığını artırmayı hedefleyen projede bu dönem 500 genç ve 500 mentor yer alıyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER