1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

DAVETİMİZİ TEKRARLIYORUZ

DAVETİMİZİ TEKRARLIYORUZ
Bu haber 20 Kasım 2023 - 11:40 'de eklendi ve 518 views kez görüntülendi.

DAVETİMİZİ TEKRARLIYORUZ

Pozantı’da 2016/2019 yılları arasında Belediye Başkanlığı yapan Mustafa Çay ile M. Sami Baysal arasında, o dönemde Akçatekir başta olmak üzere, verilen imar ruhsatları ve iskan izinleri konusunda, birbirlerine karşı yaptıkları suçlamalar ve iddialar büyük yankı uyandırmıştı.

Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak, Çay ve Baysal’ı açıklamaya davet ettik. Üç ayrı yayınımızda da bu davetimizi tekrarlayarak, kamuoyuna açıklama yapmalarını istedik. Ancak kendilerinden tık çıkmadı. Yerel seçimin hareketlenmeye başlanması ile birlikte, bu davetimizi  tekrarlıyoruz.  

İLGİLİ GAZETEDEN ŞENOL EROĞLU’NA

CHP’de  Özgür Özel’in Genel Başkan seçilmesi ile sonuçlanan, Kurultayla ilgili olarak, CHP Pozantı Örgütünde, bazı iddialar konuşulmaya devam ediyor. CHP Adana Örgütü, Kılıçdaroğlu’na destek vereceğini basın bültenleri ile, ortaya koydu. Pozantı CHP Kurultay Delegesi Didem Pelin Eroğlu’ da CHP İl’in yayınladığı listede,  Kılıçdaroğlu lehine imza veren 29 delegeden biri oldu.

Pelin Eroğlu’nun bu kararını, eşi CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu’nu da sorduk? Kendisi, eşinin Kılıçdaroğlu lehine oy kullanacağını bize bizzat söyledi. Bizde bunu gazetemizin başlığında,  “ Pelin Eroğlu Kılıçadaroğlu” diyecek şeklinde değerlendirdik.

Bizim bu yayınımız, kurultay sonrası Pozantı da hala konuşulmaya devam ediyor. İlçe Başkanı Şenol Eroğlu’nun, bir partili ile yaptığı şahsi mesajlaşmasında, Gazetemizin adı ile değil de “ilgili gazete” şeklinde bahsetmiş olması şık olmadı. Başkan Şenol Eroğlu’na hatırlatıyoruz: Gazetemizin adı “Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi”dir.

KİM?

Pozantı da CHP Örgütünde konuşulan bir başka iddia ise, çift maaşlı koordinatörün kim olduğu şeklinde oluyor. Bu yayınımızın Pozantı da  muhatap bulup bulmayacağını da zaman gösterecek.  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER