1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“DERMAN BELEDİYECİLİĞİ” İLE GELİYORUZ.

“DERMAN BELEDİYECİLİĞİ” İLE GELİYORUZ.
Bu haber 14 Ocak 2019 - 11:01 'de eklendi ve 760 views kez görüntülendi.

Millet İttifakının Pozantı Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu:

“DERMAN BELEDİYECİLİĞİ” İLE GELİYORUZ.

Yerel seçimlerin start alması ile birlikte, siyasi partiler de adaylarını tek- tek, açıklamaya başladı.Pozantı’da, CHP İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, Millet İttifakının adayı olarak, ilk açıklanan isim oldu. Ve bu gelişme, CHP örgütünde moralleri de, üst seviye çıkardı.

KUTLAMA

Millet İttifakının Adayı Şenol Eroğlu, eşi Kurultay Delegesi Pelin Eroğlu ile birlikte, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla, büromuza bir kutlama ziyaretinde bulunarak, özetle şunları söylediler:

“ Basın, demokrasilerin vazgeçilmez dört oluşumundan biridir. Yasama, yürütme, yargı ve yayın, özgürlüğün temel unsurlarıdır. Bu dört kuruluşun, bağımsız olması da, o ülkenin demokrasideki çıtasını belirler. Bu nedenle, toplumun ortak sesi olan yayın kuruluşlarımızın, bu anlamlı gününü kutluyoruz” dediler.

SİYASET

Millet İttifakının Adayı Şenol Eroğlu, bu ziyaret sırasında yaptığı bir başka açıklamada, yakında açıklanacak olan Cumhur İttifakının, Belediye Başkan Adayına da, başarılar diledi. Ve yapacağı siyasi çalışmalarla ilgili olarak, şunları söyledi:

“Benim, öncelikli hedefim siyasette seviye olacaktır. Bu tutum inanıyorum ki, seçmenlerimizi de, aynı şekilde etkileyecektir. 31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde, saygı ve hoşgörü, Millet İttifakının da aynı zamanda, yurt genelinde uygulayacağı, çalışmalarında bir sloganı niteliğin de olacaktır.”

AMAÇ “HİZMET”

CHP ilçe Başkanı ve Millet İttifakının Pozantı Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu, kendisinin ve eşi Kurultay Delegesi Pelin Eroğlu’nun da, deden CHP’li olduklarını, Pozantı’da yaşıyor olmaları dolayısıyla da, ilçenin sorunlarını ve çözümlerini çok iyi bildiğini, bununla ilgili zaten hazırlanmış bir program olduğunu, propaganda süresi boyunca da, yapmış olduğu bu hazırlıkları, Pozantı’lılarla paylaşacağını belirtti.

15 TEMMUZ’DA AYAKTA İDİK

hain darbe girişimi olan, 15 Temmuz 2016 gecesinden itibaren, başta kendisi olmak üzere CHP’lilerin de Pozantı İlçe binasında, sabaha kadar beklediklerini ifade ederek, bu konuda şunları söyledi:
“ hain fetonun, Cumhuriyetimize kasıt maksadı ile başlattığı, hain 15 Temmuz girişiminin, belli olmaya başlaması ile birlikte, CHP Pozantı İlçe Başkanı olarak, SMS yolu ile, bütün partililerimizi ilçe binasına davet ettim. Gece saat 23.00’den itibaren başlattığımız demokrasi nöbetini, sabah 07.30’a kadar devam ettirdik. Ben, bu tavrımla hain darbeye karşı Pozantı’da, ilk tepki koyan bir siyasi olmaktan dolayı da, son derece gururluyum” dedi.

BİRLİKTE HİZMET

Şenol Eroğlu, Belediye Başkanı seçilmesi halinde Pozantı’yı, Pozantı’lılarla birlikte yöneteceklerini belirterek, sözlerine aşağıdaki şekilde, devam etti:

“Tek kişilik yönetim, CHP’nin Demokrasi ilkeleri ile, asla bağdaşamaz. Hep birlikte çözüm ise, toplumu da çalışmalara ortak etmek ve onları da mesuliyet sahibi yapmak demektir. Basın -Yayın organları, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri ve Pozantı’nın kanat önderleri, Belediye Başkanlık çalışmalarımda fikirlerine başvuracağım, tüzel kuruluşlar olacaklardır.”

EKONOMİ AĞIRLIKLI

CHP Pozantı İlçe Başkanı ve Millet İttifakının Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu, Belediyenin asli görevleri olan, alt yapı hizmetlerini yapmanın zorunluluk olduğunu, en önemli hizmetinin ise başta, Pozantı’ya işgücü sağlayacak olan, ekonomik yatırımlara yardımcı olmanın, önünü açmak ve iş sahaları yaratmak konusun da da, öncü Belediye olmayı hedeflediğini belirtti.

KÜSKÜNLÜĞE SON

Toplumu ayrıştırmaya yönelik küskünlüklerin, ortadan kaldırılmasının, Ülkemizin geleceği açısından da, son derece önemli olduğuna değinen Eroğlu, bu konudaki hedefini ise, şöyle özetledi:
“ Pozantı’nın aynı mahallesindeki küskünleri barıştırmak, en büyük başkanlık hedefimdir.

Özellikle kırsal mahallerimizde çeşitli nedenlerle, birbirlerine küs guruplar var.
Yaklaşık, 3. 5 yıl süren İlçe Başkanlığı dönemimde, bunları bir araya getirip barıştırma yolunda, önemli girişimlerim oldu. Başkan seçilmem halinde, en büyük arzum, bu gurupları birbirleri ile barıştırmaktır. Gerekirse, bu küs gurupların evlerinin önünde, yatak -yorgan atarak, bu düşüncemi gerçekleştirme çabasında olacağım.” Şeklinde konuştu.

BİZİ ANLADILAR.

Millet İttifakının, Pozantı Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu, 3.5 yıllık İlçe Başkanlığı döneminde, yedi seçim geçirerek oylarını artırdıklarını, bu konudaki çalışmalarla, vatandaşlarla daha fazla bütünleştiğini belirterek, şu açıklamayı yaptı:
“İnanıyorum ki, vatandaşlarımız her geçen seçimde, CHP’yi çok daha iyi anladılar. Toplumsal olaylarda, partimizi yeteri kadar test ettiler. Bütün bu olumlu gelişmelerin kazanımı ile, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde, seçmen tercihi ile kazanarak, “ DERMAN BELEDİYECİLİĞİNİ” Pozantı’ya hakim kılacağız” dedi.

POZANTI’NIN EMİNİ OLACAĞIM

Şenol Eroğlu, Pozantı Belediye Başkan Adaylığı çalışmaları başta olmak üzere, Başkan olarak seçilmesi halinde de öncelikli olarak, “ İlçenin EMİNİ olacağım.” Asla siyasi anlayışla, Belediyecilik yapmayacağım. Her kesimden her vatandaşa, gönlüm ve makamım açık olacaktır.Bu hizmet kervanını, tüm Pozantı halkı ile birlikte, menziline ulaştıracağız” dedi.

ADANA’YI ALACAĞIZ

Millet İttifakının, Pozantı Belediye Başkan adayı Şenol Eroğlu, başta Adana Büyükşehir ve Çukurova başta olmak üzere, Seyhan, Pozantı gibi diğer ilçeleri kazanarak, 1 Nisan 2019 sabahından itibaren, tüm ülkede, “ DERMAN BELEDİYECİLĞİNİ” vatandaşların hizmetine sunulacağını ifade etti.

PELİN EROĞLU “POZANTI İÇİN VARIZ”

Şenol Eroğlu’nun eşi v aynı zamanda, Adana’nın 28 CHP’li Kurultay Delegesinden birisi olan Pelin Eroğlu, eşinin çıktığı Pozantı Belediye Başkan Adaylığı yolunda, mutlu olduklarını belirterek, şunları söyledi:

“ Öncelikli olarak siz Gazetecilerin, 10 Ocak Gazeteciler Gününü yürekten kutluyorum. Basının, demokratik ülkelerdeki vazgeçilemez özelliği de, çok önemlidir.
Benim ve eşime, Cumhuriyet Halk Partili olmak, dedelerimizden bize kalan en onurlu mirastır. Bu nedenle de, eşimin Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adaylığını, Pozantı’lı seçmenlerimizin de tercihleri ile, Başkanlığa dönüşeceğine olan inancım sonsuzdur. Program, hizmet, ve Derman Belediyeciliği bizden,takdir ve seçmek ise, halkımızın kararı olacaktır” dedi. (Özel Haber: Tamer Ünal

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER