1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

DEVA PARTİSİ HEYETİ POZANTI’DA

DEVA PARTİSİ HEYETİ POZANTI’DA
Bu haber 04 Mart 2024 - 10:24 'de eklendi ve 294 views kez görüntülendi.

Büyükşehir ve Pozantı Adayları İçin Oy İstediler.

DEVA PARTİSİ HEYETİ POZANTI’DA

Deva Partisi Adana Milletvekili Sadullah Kısacık, Adana Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Hamza Milli, Pozantı Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Kaya, beraberinde Meclis Üyesi Adayları ve bir gurup partili eşliğinde, esnaf ziyaretleri kapsamında, Gazetemizin de konuğu oldular. Sonrasında Deva Partisi heyeti, Pozantı’da esnaf ziyaretlerinin yanı sıra, Pazartesi Pazarını da  ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet ettiler.

Devamında Pozantı’nın kırsal mahallerine giden heyet, gecenin ilerleyen saatlerine kadar ziyaretlerde bulundular. Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Milli ile, Pozantı Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Kaya için, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde oy desteği istediler. (Haber Merkezi)  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER