1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

DEVLET HASTANESİ HABERİMİZ, TAKDİR OLARAK GERİ DÖNDÜ.

DEVLET HASTANESİ HABERİMİZ, TAKDİR OLARAK GERİ DÖNDÜ.
Bu haber 24 Haziran 2019 - 10:11 'de eklendi ve 728 views kez görüntülendi.

DEVLET HASTANESİ HABERİMİZ,
TAKDİR OLARAK GERİ DÖNDÜ.

Pozantı 80. Yıl Devlet Hastanesi ile ilgili olarak, gazetemizde yayınladığımız haberler, bizim açımızdan takdir olarak geri dönerken, tepkiler ise, siyasilere ve yöneticilere oldu.
Devlet Hastanesi,bir süreden beri üzerinde araştırma yaptığımız, hayati bir konu idi.
Bu hassas haberimizi sonrası, vatandaşlar gerek yüz yüze, gerekse de telefonla, bizlere olan,teşekkür duygularını ilettiler. Bizde hassasiyetlerinden dolayı, okurlarımıza teşekkür ediyoruz. Yanı sıra, görevimizi yapmış olmanın da huzuru içerisindeyiz.

SIRA AKÇATEKİRDE

Akçatekir sadece Adana’nın değil, tüm Çukurova’nın yayla merkezidir. Yaz boyunca, nüfusu 200 bine ulaşır. Gelenlerin çoğu, emeklilik dönemini yaşayanlardır.Doğal olarak da, bu kesim sağlık konusunda, en hassas dönemlerini yaşamaktadırlar.

Akçatekir’in, Adana giriş gişelerinin az ilerisinde bulunan Sağlık Ocağına, sabah 07.00’den itibaren birikim başlar. Gelenlerin çok büyük bir bölümü raporlu olan ilaçlarını yeniletmek içindir. Zaman-zaman da, önemli sağlık sorunları yaşayanlar, Akçatekir Sağlık Merkezinden medet beklerler. Bu sağlık kuruluşunda sadece bir doktor, bir günde yaklaşık 300 hastaya bakmaktadır. Bu bakımın, sağılık kalitesinin nasıl olduğunu, hepimiz tahmin edebiliyoruz.

Hasta kabul sayısının, her geçen gün artacağı gerçeği göz önüne alındığında,Akçatekir Sağlık Ocağında bir doktorun, bu kadar hasta kapasitesine yeterli olabileceği ise, son derece düşündürücüdür.Bu haber ile yetkilileri uyarmak, mesleki ve bir o kadarda, vicdani görevimizdir.Bu,sağlıksız sağlık kuruluşu ile ilgili olarak, yöneticilerden henüz ne bir tepki, ne de bir cevap gelmedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER