1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

DİKKAT ÇEKEN İDDİA…

DİKKAT ÇEKEN İDDİA…
Bu haber 03 Temmuz 2023 - 12:33 'de eklendi ve 1.107 views kez görüntülendi.

DİKKAT ÇEKEN İDDİA…

Pozantı da, son günlerde çok dikkat çeken bir iddia konuşulmaya başlandı. Şehit Sefa İzbudak ve Atatürk Ortaokulunda açılan Bilim Sanat Merkezine, sınavla öğrenci alımı ile ilgili olarak,  

konuşulmakta olan bu iddiaya gör bir öğretmen, sınav sorularının yer aldığı internet sitesinin şifresini ele geçirmiş. Başta kendi çocukları olmak üzere, bazı meslektaşları ve yakın çevresi ile de  bu şifreyi paylaşarak, sorulacak  soruları ve cevaplarını ele geçirmiş. Böylece  kendi çocukları başta olmak üzere, soru ve cevapları paylaştığı diğer eğitimcilerin çocuklarının da  sınavlarda   yüksek puan alarak, Bilim ve Sanat Merkezine yerleşmelerinin  yapıldığı iddia ediliyor.  Bununla da ilgili olarak, Adana Milli Eğitim Müdürlüğünden gelen  Müfettişlerin, gelerek gerekli incelemeleri başlattığı şeklindeki iddialar da,  duyumlarımız arasında yer alıyor.  

ARAŞTIRACAĞIZ

Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesinin, yayın konusundaki hassasiyetini okurlarımız ve  kamuoyu gayet iyi bilmektedir. Gazete olarak,  bu iddianın doğruluk derecesini araştıracağız. ilk arayacağımız  yetkili ise, Pozantı İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Hüdaverdi Yıldız  olacaktır.

Önceden beri, kendisi ile ilgili  yaptığımız yayınlarımızdan dolayı, Pozantı İlçe Milli Eğitim Müdürü  Sayın Hüdaverdi Yıldız, gazetemize  duyuru  ambargosu uygulamaktadır.

Ulusal gün kutlama programlarının önemli bir bölümü, kendisinin başında bulunduğu İlçe Milli  Eğitim Müdürlüğünce hazırlanmaktadır.  Bu programların duyurusu, gazetemizin dışında siyasi partiler başta olmak üzere, tüm sivil toplum örgütlerince  paylaşırken bize gönderilmemektedir.

DÖRDÜNCÜ GÜÇ

Yasama, Yürütme ve Yargıdan sonra, dördüncü güç olan bir yayın kuruluşuna uyguladığı bu  etik ve yasa dışı tutumunu,  yazmaya ve kınamaya devam edeceğiz. Bu konuyla ilgili olarak,

Pozantı Kaymakamlığına da yaptığımız telefon başvurularından sonuç alamadık. Kaymakamlık Özel Kalem Müdürlüğünün bize verdiği cevapta kutlama  programlarını, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün kendilerine göndermesi halinde, bize  ileteceklerini söyleyerek,  son bir tanesini, gazetemize gönderme nezaketinde bulundular.  

PAYLAŞACAĞIZ

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdaverdi Yıldız’ın,  makamını da  bağlayan yukarıdaki iddialarla ilgili olarak açıklama yapması konusunda meslek etiğimiz gereği, kendisini arayacağız. Kendisinin telefonumuza çıkıp çıkmaması, açıklama yapıp yapmaması ise,  kendi  kararıdır. Cevap almamız halinde, Pozantı Kaymakam Vekili Fatih Karamahmut’a ulaşmaya çalışacağız.  Her hangi bir cevap alamadığımız takdirde de, daha üst makamlara ulaşma hakkımızı kullanarak, bu iddianın gerçekçilik derecesini araştırıp, doğruları kamuoyu ile paylayacağız.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER