1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

DİKKAT ÇEKEN SİYASETÇİ: “MUZAFFER ÖZDEMİR”

DİKKAT ÇEKEN SİYASETÇİ:  “MUZAFFER ÖZDEMİR”
Bu haber 26 Kasım 2018 - 11:44 'de eklendi ve 1.218 views kez görüntülendi.

DİKKAT ÇEKEN SİYASETÇİ:

“MUZAFFER ÖZDEMİR”

CHP Belediye Meclis Üyesi Muzaffer Özdemir, kişiliğinin yanı sıra, siyasette de dikkat çeken bir isim. Pek az insanda bulunabilen, ihtirasız bir yapıya sahip olan, Özdemir’in bu tavrı kendisine sevgi ve saygı duyulmasında, çok etkili oluyor. Her seçiminde yönlendirici olduğu, Pozantı Taşıyıcılar Kooperatifinin Başkanlığını da, çok sakin bir şekilde sürdüren, çevresi ile çok uyumlu ilişkiler içerisinde olan Muzaffer Özdemir istese idi, bu kuruluşun başkanlığı uzun yıllar devam ettirebilecek yapıya sahiptir. Öyle yapmadı. Bana bir dönem yeter diyerek Başkanlığı, yine kendisinin destek verdiği Özgür Gören’e teslim etti.

Muzaffer Özdemir’in, ihtirasına yenilmediği, bir başka makam ise, Pozantı Belediye Başkan Vekilliği oldu. Başkan Mustafa Çay’ın, hain bir kumpas sonucu, 2016 Yılı Temmuz ayında, önce görevden alınıp, sonra tutuklanması ile, başlayan yaklaşık 2.5 aylık süreci yine kendisine özgü sakinlik ve tarafsızlık içerisinde, Çay’ın prensiplerine sadık kalarak sürdürmüş olması, hanesine yazılan çok önemli puan oldu. Büyük bir olasılıkla Muzaffer Özdemir Başkanlığı devam ettirme arzusunda olsa idi. AK- MHP- CHP’li Üyelerin oyları ile, Belediye Başkanı olarak da seçilebilirdi ama kendisi “ BENDEN BU KADAR” diyerek aday olmadı. Aday gösterilen, MHP’li M. Sami Baysal’a, seçimde destek verdi. Ancak, Baysal’ın icraatları konusunda ise, kararlarına, en fazla karşı çıkan, Belediye Meclis Üyesi olarak, dikkat çekti. 31 Mart 2019 Yerel seçimleri yaklaşırken, Muzaffer Özdemir’de, bir kararsızlığın hüküm sürmekte olduğunu, bizde yakından gözlemliyoruz.

Henüz, kendi ağzından duymamakla birlikte, siyasi kulislerde, konuşulmakta olan ise, CHP’li Belediye Meclis Üyesi Muzaffer Özdemir’in, MHP’ye geçiş yaparak, seçilebilecek bir sıradan Meclis Üyeliğini, ÜÇ HİLAL bayrağı altında, devam ettireceği konuşuluyor.  Konuyla ilgili olarak, kulislerde sürdürülmekte olan, konuşmaları, CHP İlçe Başkanı Şenol Eroğlu’na sorduk? Ve cevabı şöyle oldu:

“Muzaffer Özdemir, kökten bir CHP’lidir. Partimiz de, kendisiyle daima gurur duymaktadır. Bu bakımdan, ben şahsen Muzaffer Özdemir’in, bir başka partiye geçeği konusuna, ihtimal vermiyorum” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER