1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Dinç: Uyumlu Bir Çalışma performansı Sergiliyoruz.

Dinç: Uyumlu Bir Çalışma performansı Sergiliyoruz.
Bu haber 07 Temmuz 2019 - 14:51 'de eklendi ve 763 views kez görüntülendi.

Dinç: Uyumlu Bir Çalışma performansı Sergiliyoruz.

MHP POZANTI’DA KADIN KOLLARI GÖREVDE

Milliyetçi Hareket Partisi Pozantı İlçe Başkanı Şeref Dinç, yaz mevsimi rehavetinin, politik çalışmalarını etkilemediğini, fırsat bulduğu her an vatandaşlarla bir araya gelerek, görüş ve dileklerini aldığını, İl Teşkilatı ile de, çok uyumlu bir birliktelik oluşturduğunu, söyledi.

GÖREVDE

MHP Pozantı İlçe Başkanı Şeref Dinç, son çalışmalarından birinin, Kadın Kollarını oluşturmak olduğunu belirterek, bu konuda da şunları söyledi:

“ Kadınlarımız, aile, sosyal ve siyasi yaşamamızda, baş tacımızdır.   Kadınların siyasetteki etkinliğinin artması, demokratik rejimin vaz geçilmez unsurlarından biridir. MHP Pozantı İlçe Teşkilatı olarak, kadın kollarımızı geçtiğimiz hafta içerisinde oluşturarak, çalışmalarımızı başlattık.Özellikle, yazlıkçıların Pozantı’ya geliyor olması, bizim bu konudaki çalışma alanımızı daha da genişletti. Pozantı’lı bayanlar, semt pazarlarında kadınlarla bir-araya gelerek, görüş ve düşüncelerini alacak. Bunu da İlçe Başkanlığımız ile, İl Kadın Kollarına ileteceğiz dedi.

MHP Pozantı İlçe Başkanı Şeref Dinç, Kadın Kolları Başkanlığına Fadime Karadal’ın getirildiğini, yönetim kurulunun ise, her kesimi temsil etmekte olan, sorunları çok iyi bilen bayanlardan oluşturulduğunu da, ifade etti. (Haber Merkezi)

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER