1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

DOĞALGAZ ACABA KİMİN BAŞARISI ?

DOĞALGAZ ACABA KİMİN BAŞARISI ?
Bu haber 07 Şubat 2022 - 15:12 'de eklendi ve 663 views kez görüntülendi.

DOĞALGAZ ACABA KİMİN BAŞARISI ?

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, geçen hafta doğalgazla ilgili olarak yaptığı açıklamada,  2022 yılında, Atatürk Caddesi ile, D/750 Karayolu üzerinde bulunan işyerlerine, doğalgaz verileceğini belirtmiş, “Bu haberi Gözün Aydın Pozantı”, Şeklindeki açıklamasını, kamuoyuyla paylaşmıştı.

İki Buçuk dönemdir  Pozantı Belediye Başkanlığını yapmakta olan Mustafa  Çay, bu açıklamasında, gazetemizin adını vermeden, “Bu konu daha önce gazete sütunlarında, yer almıştı” şeklinde küçük bir geçiştirmede bulunarak, Doğalgazla ilgili gelişmelere, kendince sahip çıkmak istemiştir. Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak, yörenin sorunları, önerileri ve çözümleri konusundaki yayınlarımızın, Pozantı kamuoyunca takdir edildiğini çok iyi  biliyoruz.

Yukarıda, küpürü ve fotoğrafı görülen, doğalgazla ilgili haberi gazete olarak, 07 Mayıs 2012 tarihinde, okurlarımızla paylaşmışız. Dönemin Ak Parti İlçe Başkanı Ramazan Demir’in, gazetemiz aracılığı ile yaptığı, doğalgazla ilgili paylaşımda, o tarihlerde Başbakan olan Recep Tayyip Erdoğan’ının, Adana da Uğur Mumcu meydanında yaptığı bir mitingi konuşmasında, “POZANTI’YA DOĞALGAZ” müjdesini vermiş, biz de bunu gazetemizin manşeti olarak haberleştirmişiz. Bu haberde, o tarihte de Belediye Başkanı olan Mustafa Çay’ın, doğalgazla ilgili herhangi bir çalışmasının olmadığı, gazetemizdeki haberde adının bile yer almayışı ile, ortaya çıkmaktadır.

TAKİPÇİSİ OLDUK

Gazetemiz doğalgazla ilgili haberlere, devamlı olarak sütunlarında yer vermeye devam etti. Kaldı’ki, 2019 yerel seçimleri sonrası, gazetemiz yine doğalgazla ilgili haberleri sürdürdü.

Bunun üzerine, Belediye Başkanı Mustafa Çay, Belediye Meclis Üyelerinden her partinin yer aldığı, bir komisyon oluşturdu.  Başkanlığına, Durmuş Taşpınar getirildi. Ancak yapılan çalışmalardan, sonuç alınamaması üzerine de, “Doğalgaz çalışmaları, bir başka kışa kaldı” şeklinde, bu konuyu haberleştirerek noktayı koymadık.

AK PARTİ İL BAŞKANI AY’A İLETTİK

Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay’ın, gazetemiz bürosuna yaptığı bir ziyarette, kendisine doğalgazın Pozantı’ya getirilmesi ile ilgili bir sunumda bulunduk. Mehmet Ay, o tarihlerde Belediye Meclis Üyesi olan ve sonradan üyelikten ve Ak Partiden ayrılarak, Yeni Refah partisinin İlçe Başkanı olacak olan Selçuk Coşkun’a hitaben, “Selçuk Bu konunun takip görevini sana sana veriyorum. Çalışmalarla ilgili olarak da, beni mutlaka bilgilendir” şeklinde, gerekli talimatı vererek, yayınlarımıza destek olmuştu. ( Yorum Haber: Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER