1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

DOĞAN BAŞLADI, BÖLGE GİTTİ.

DOĞAN BAŞLADI, BÖLGE GİTTİ.
Bu haber 07 Ocak 2019 - 10:58 'de eklendi ve 1.070 views kez görüntülendi.

MECLİS’İN SON İKİ TOPLANTISI KALDI.
DOĞAN BAŞLADI, BÖLGE GİTTİ.

Pozantı Belediye Meclisinin, Ocak 2019 olağan toplantısı sonrası, bu meclisin görevinin sona ermesine, iki oturum kaldı.3 Ocak 2019 Perşembe Saat 14.00’de yapılan toplantı, yeni yılın ilk birleşimi olması dolayısıyla, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Aylık olağan toplantıların, her zaman olduğu gibi, ayın ilk Perşembe günü Saat 14.00’de, yapılması kararlaştırıldı. Gündem öncesi, Belediye Başkanı Mustafa Çay Pozantı’ya yapılan çalışmalarla ilgili olarak, meclis üyelerine bilgi verdi.

DOĞAN BAŞLADI, BÖLGE GİTTİ.

Bu toplantının en önemli yanı ise, kendisine kurulan, hain kumpas sonrası, görevinden alınarak, 2.5 ay ayrı kaldığı, Pozantı ve Büyükşehir Meclis Üyeliklerine İbrahim Doğan’nın geri dönüşü oldu. Doğan yaptığı konuşmada, kendisine bu hainliği yapanları, ALLAH’a havale ettiğini, her zaman olduğu gibi, Türk Adaletine olan inancını hiç bir zaman yitirmediğini, göreve iadesinden dolayı da, büyük onur duyduğunu ifade ederek, teşekkür etti.

BÖLGE’DEN VEDA

Bu süre zarfında, KAYYIM olarak Doğan’nın yerine mecliste görev alan, Zafer Mahallesi ve Pozantı Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Bölge, yaptığı konuşma ile, İbrahim Doğan’ı tebrik etti. Belediye Başkanı Mustafa Çay ve diğer meclis üyelerine teşekkür etti. Birlikte çalışmaktan, onur duyduğunu belirtti. Hataları varsa, hoş görülmesini istedi. Bundan sonra, sürdürmekte olduğu görevlerine devam edeceğini, 2019 yerel seçimlerinde Zafer Mahallesinden de, tekrar muhtar adayı olduğunu belirterek, salondan ayrıldı.
16 Maddeden oluşan Meclis toplantısında, 7. Madde sehven, ikinci defa tekrar görüşmeye alındığı belirtilerek, gündem dışı tutuldu.

SEÇİM

Gündemin önemli maddesi ise, Denetim Komisyonu Üye seçimi oldu.
Kapalı zarf usulü ile yapılan oylamada, CHP’li Muzaffer Özdemir, en yüksek oyu alırken, aynı komisyonda görev yapacak olan üyeler ise, Ebru Doğucu, Adil Çakmakçı, Mehmet Yurtçu, Mahmut Sezer, oldular. Ecrimisil bedelleri, geçen yıl olduğu gibi, Pozantı için 5.00 TL Eski köy statüsündeki Mahalleri için 2.50 KRŞ olarak, devam edilmesine karar verildi.
İmar ile ilgili diğer maddeler ise, bazıları İmar Komisyonuna, bazıların da arsa satışları için, Başkan ve Encümene yetki verilerek toplantı sona erdi. Böylece, 2014 yılında göreve seçilen, bu meclis üyelerinin, sürelerinin sona ermesine, sadece iki toplantı kaldı. ( Haber Merkezi)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER