1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

DOĞAN TÜRKYILMAZ ARTIK SEÇİLMİŞ BAŞKAN

DOĞAN TÜRKYILMAZ ARTIK SEÇİLMİŞ BAŞKAN
Bu haber 16 Mart 2020 - 8:59 'de eklendi ve 2.629 views kez görüntülendi.

AK PARTİ POZANTI İLÇE KONGRESİ YAPILDI.

DOĞAN TÜRKYILMAZ ARTIK SEÇİLMİŞ BAŞKAN

Ak Parti Teşkilatları, İlçe Kongreleri ile “GÜVEN” ve “KAN” tazeliyor. Bu gelişmenin, bir örneği de geçtiğimiz hafta yapılan, Ak Parti Pozantı 7. Olağan Kongresinde yaşandı.

31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde, İlçe Başkanı Yusuf Arısoy’un, Belediye Meclis Üyeliği Adaylığı dolayısıyla istifa ettiği başkanlık görevine, vekaleten Doğan Türkyılmaz getirildi. Genel kuruldan bir ay önce, başkanlık görevine atanan Doğan Türkyılmaz’ın, kongreye tek aday olarak gösterileceği de böylece, kesinleşmiş oldu. Otağ Düğün Salonunda, 8 Mart 2020 Pazar gün, tek lise ile yapılan kongre sonrası, Doğan Türkyılmaz artık seçilmiş başkan olarak göreve “DEVAM ONAYI” aldı.  

COŞKU VE HEYECAN

Ak Parti Pozantı İlçe Teşkilatı Kurucularının da, ilk defa kalabalık bir katılımla hazır bulunduğu,

AK Parti Pozantı 7. Olağan İlçe Kongresin de, Şehitlerimizden dolayı müzik çalınmadı. Kongreye, AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, Milletvekilleri Mehmet Şükrü Erdinç, Ahmet Zenbilci, Abdullah Doğru, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can, İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan Bozkurt, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile,  önceki dönem İlçe Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.
 
SEÇİMLER  

AK Parti Adana İl Başkan Yardımcısı Mustafa Özkan’ın, Divan Başkanlığını yaptığı kongreye tek listeyle gidildi. Sandığa giden, 231 delegenin tamamının oyunu alan mevcut Başkan Doğan Türkyılmaz, yeniden Pozantı İlçe Başkanlığına bu defa seçilerek gelmiş oldu.  Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu: “Necati Şen, Burak Avcu, İbrahim Sarsu, Mustafa Akpınar, Mehmet Yüksel, Sefa Erbil, Mustafa Yazgan, Bayram Çağlar Karakaya, Musa Ergin, Ahmet Demir, Kurtuluş Buğday, Şifa Gören, Nurcan Demirtaş, Mustafa Tanrıverdi.”  
      
VEFA

Bu kongrede dikkat çeken en önemli liste ise, İl Delegeliklerinde oldu.  Ak Partinin Kuruluşundan itibaren görev yapan, tüm İlçe Başkanları ve önce dönem Belediye Başkanı Yılmaz Doğan ile Akçatekir Eski Belediye Başkanı Derviş Oruç’a da,  bu vefa gösterildi. Bu takdir toplayan gelişme, kongre de alkışlarla karşılandı. Ve İl Delegeliklerinde görev alan isimler ise, şöyle oldu: Doğan Türkyılmaz, Yasemin Vural Güney, Sadi Yılmaz Doğan, Derviş Oruç, Sami Demir, Yusuf Arısoy, Ramazan Demir, Kamil Erbil, Yusuf Kenan Ulussever, Eşref Akpınar, Tuncer Kuşçutopal, Mehmet Bulat,
 
KONUŞMALAR
 
Kongre de, İl Başkanı Mehmet Ay ve Millet Vekilleri ile, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay birer konuşma yaparak, özetle şu görüşlere yer verdiler: “Ak Partinin Bayrağı, Pozantı’da hiç gönderden inmedi. Bu kongre de yaşadığımız birlik beraberlik ve heyecan coşkusu, partimizin Pozantı da, her geçen gün, daha fazla güç kazandığının da, bir göstergesi olmaktadır.
Bu konuda, emeği geçen tüm yönetici ve teşkilat mensuplarımız olmak üzere, partimize gönül vermiş olanlara da, teşekkür ediyoruz. Seçilerek, göreve devam onayı alan İlçe Başkanımız Doğan Türkyılmaz’ında, partimize büyük bir ivme kazandıracağına inanıyoruz.” Dediler.  

TEŞEKKÜR
 
Kongre sonrası, bir teşekkür konuşması yapan Pozantı Ak Parti İlçe Başkanı Doğan Türkyılmaz, şunları söyledi:
“Atama ve bugün yapılan seçimle, beni İlçe Başkanlığına layık görmenizden dolayı, İl Başkanımız, Millet Vekillerimiz, İlçe Teşkilatımız, ve tüm Pozantı Halkına çok teşekkür ediyorum.
Yeni yönetimle birlikte, partimizin bayrağını Pozantı’nın merkezinde ve tüm mahallerinde, el birliği ile dalgalandırarak, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ının, bize gösterdiği ilgi ve güvene de, layık olacağız. Bu vesile ile, kongremize heyecan yaşatan tüm katılımcılara da,  çok teşekkür ediyorum” dedi. ( Pozantı Gazetesi)
Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER