1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

DOKUNMAK

DOKUNMAK
Bu haber 23 Kasım 2023 - 10:19 'de eklendi ve 576 views kez görüntülendi.

ÇGC Eski Başkanı Erdoğan Varol’un Kaleminden

                            DOKUNMAK

Gazetecilik büyük sorumluluk isteyen hassas bir iş. Ayrıca, hiç bilmeden bazen çok değişik durumlar oluyor. Örneğin geçenlerde yazdığım bir yazıda, Ceyhan’da yayımlanan bir gazeteden söz etmiştim. Meğer sözünü ettiğim gazete, Adana’da gazetecilik yapan İsmet Ramazan Selçuk adlı bir arkadaşımızın ailesine aitmiş. Gazete 2020 yılında yayım hayatına son vermiş. Bu haberi de bana Tamer Ünal nakletti. İşte ben bu işe dokunmak diyorum. Yani zaman -zaman habercilik yaparken bambaşka bir konuya dokunuyorsunuz…

*****

Bugün değinmek istediğim ikinci konu ise, özellikle tatil beldelerine getirilen ve terkedilen başıboş köpekler.

Okumuşsunuzdur, kısa bir süre önce gazetemizin her şeyi olan Yazıişleri Müdürümüz  Hayriye Eroğlu, evine giderken başıboş köpeklerin saldırısına uğradı. Eroğlu elindeki ekmekleri atarak, bu korkunç durumdan kurtulabildi. Bence suç köpeklerde değil, onları terk edenlerde. Birazcık sahiplerinin oturdukları apartmanların yöneticilerinde de kabahat var. 

Yasayı çıkaranlar da hatalı ve düşünmeli. Çünkü yıllarca evlerde beslenen, bu hayvancağızlar birden bire sokağa atıldı. Büyük kentlerde oturanlar ise, köpeklerini daha güvenli olur diye, küçük kentlere ve tatil beldelerine getirerek sokağa attılar. O köpeklerde  çeteler kurup, hem kendi aralarında boğuşuyorlar, hem de sağa sola saldırıyorlar. 

Bu hayvanları barınaklara kapatmak da çare değil. Belki kısırlaştırmak çare olabilir. En iyisi ise, sokağa terk edilmelerinin önüne geçmek. 

Bugünlük de bu kadar.

Sağlıcakla kalınız.

Beni Pozantı Gazetesinde okumayı sürdürünüz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER