1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

DÜĞÜN SALONU 15 DAKİKADA ÖZELLEŞTİRİLDİ…

DÜĞÜN SALONU 15 DAKİKADA ÖZELLEŞTİRİLDİ…
Bu haber 18 Haziran 2018 - 11:24 'de eklendi ve 1.073 views kez görüntülendi.

DÜĞÜN SALONU 15 DAKİKADA ÖZELLEŞTİRİLDİ.

Pozantı Belediyesinin elindeki, en önemli sosyal tesis olan ve yıllarca Belediye tarafından işletilen Atatürk Kültür Merkezi, geçtiğimiz hafta yapılan bir ihale ile, özelleştirildi.

Bir süreden beri, kamuoyunda konuşulan, Atatürk Kültür Merkezi, Pozantı’nın düğün, kına, nişan, sünnet, mevlit gibi, sosyal etkinliklerin yanı sıra, ulusal günlerdeki toplantılara da, ev sahipliği yapmakta olup, İlçenin en önemli sosyal tesislerinden biri idi. Ramazan Bayramı arifesi olan, 14 Haziran 2018 Perşembe gün saat 10.00’da   Belediye Başkanı M. Sami Baysal’ın Başkanlığında, Encümen Üyeleri Ak Partili Mahmut Sezer, MHP’li Zeki Bülbül, Belediye Yazıİşleri Müdürü Metin Kaya, Muhasebe Müdürü Osman Pekcan’dan oluşan ihale kurulu, 15.000 TL’lik ihale teminatı yatıran ve aranan şartları yerine getiren Erhan Koparan, Seyfi Duman ve Sabahattin Kozan’ı, Metin Kayanın salona davet etmesi ile, ihale aşamasına geçildi.

Encümen Üyelerinden Zeki Bülbül, ihale şartnamesinin, bir kere daha okunmasını istedi. Sonrasında, 60.000 TL ile, Metin Kaya ihaleyi başlattı. Yapılan iki artırımdan sonra, Selahattin Kozan ve Seyfi Duman ihaleden çekildi. Müteahhit Erhan Koparan’nın üzerinde, 63.500 TL ile kalan ihale, Belediye Başkanı M. Sami Baysal’ın talebi doğrultusunda, 65.000’ TL’ye çıkarıldı.

Daha sonra, karşılıklı imzalar atılarak, yaklaşık 15 dakika süren ihale sonrası, yılların Atatürk Kültür Merkezi ve Düğün Salonu, ortalama 800.00 TL son derece düşük bir rakamla, her türlü etkinliğe ev sahipliği yapan, Atatürk Kültür Merkezi bu ihale ile, özelleştirilmiş oldu.

ÖZEL HABER: TAMER ÜNAL

FOTOĞRAFLAR: HAYRİYE EROĞLU

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER