1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

DÜĞÜN SALONU İHALESİ İPTAL EDİLİYOR

DÜĞÜN SALONU İHALESİ İPTAL EDİLİYOR
Bu haber 09 Temmuz 2018 - 10:49 'de eklendi ve 986 views kez görüntülendi.

DÜĞÜN SALONU İHALESİ İPTAL EDİLİYOR

Sami Baysal, Kayyım Belediye Başkanı iken, en tepki çeken, icraatlarından biri olan, Atatürk Kültür Merkezi ve Düğün Salonunu yetkisi, dahilinde Encümen kararı ile, kiralama yöntemiyle özelleştirilmesine, 6 Temmuz 2018 Cuma gün, yeniden görevine başlayan, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay tarafından, son nokta konulacak. Mustafa Çay, bu özelleştirme kararının, son derece yanlış ve toplumun menfaatlerine uygun olmadığını, yanı sırada şartnamesindeki eksikliklerinde, dikkat çekici olduğuna değinerek, şunları söyledi:

PERŞEMBE GÜN

“Belediyelerin, asli görevlerinin en başında geleni, topluma her türlü hizmeti en ucuz şekilde vermektir. Bu sosyal bir hizmettir. Düğün salonu da, bu hizmetlerin başında geliyor. Dolayısıyla da, kiraya verilerek özelleştirilmesi, yanlış bir davranıştır. Bu olumsuz kararı, 19 Temmuz 2018 Perşembe gün, Encümeni toplayarak, iptal ederek, Pozantı halkına yine en ucuz şekilde, düğün ve benzeri etkinliklerin yapılmasını devam ettirmiş olacağız” şeklinde açıkladı.

TOPLUMUN SESİ

Toplumun, menfaatleri konusundaki yayınlarından, taviz ve ödün vermeyen, Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi, baştan itibaren bu kiralama yöntemi ile, özelleştirme kararına karşı çıkmış ve yayınları ile toplumun sesi olmuştur.

MECLİSDE GÜNDEM OLDU.

Kayyım Belediye Başkanı iken, son meclis toplantısının yapıldığı, 5 Temmuz 2018 Perşembe gün, Mustafa Çay’ın tekrar görevine iade yazısının, Pozantı Kaymakamlığına geldiğinin sanal ortam aracılığı ile, meclis üyelerinin de haberdar olması, meclis toplantısında hareketli geçmesine neden oldu.

MAZERETLERLE DOLU BASIN BİLDİRİSİ

Baysal’ın, son defa Başkanlık yaptığı, Temmuz Ayı olağan meclis toplantısında,   Atatürk Kültür Merkezi ve Düğün Salonunun, kira yoluyla özelleştirilmesi kararına, Belediye Meclis Üyeleri de tepki koyarak, iptal edilmesini istemişlerse de, Kayyım Belediye Başkanı M. Sami Baysal, yetkinin kendisinde ve Encümende olduğunu, Belediye Meclis Üyelerinin, bu konuda yetkileri olmadığını ifade etmiş, Gazetemizi de, Özelleştirmeye karşı çıkan yayınlarından dolayı da, haksız ve mazeretlerle dolu, bir basın bildirisi ile eleştirmiş idi.

AMAÇ NE İDİ?

Biz, ödün vermeyen yayınlarımızın, arkasında durmaya devam ediyor, gelecek sayımızda, bu özelleştirmenin kamuoyuna yansımayan yönlerini yazmaya ve mazeretlerle dolu bu basın bildirisini madde, madde, paylaşarak, kamuoyunun takdire bırakacağımızı duyuruyoruz..

Düğün Salonun, kira yoluyla özelleştirilme ilanının, yayınlandığı gazetenin, dağıtılmayarak saklanıp, neden kamuoyuyla paylaşılmadığını, Gazetemiz yayınları sonrası, toplumun bilgi sahibi olduğu, Baysal’ın tutarsızlıklarla dolu basın bildirisinin, bir diğer gazete tarafından yayınlanmasındaki amacın arkasında yatanları da, gelecek sayımızda kamuoyuyla paylaşacağız.

Özel Haber: Tamer Ünal

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER