1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

DÜĞÜN SALONU İHALESİNİ İPTAL ETTİRDİK.

DÜĞÜN SALONU İHALESİNİ İPTAL ETTİRDİK.
Bu haber 16 Temmuz 2018 - 10:07 'de eklendi ve 1.625 views kez görüntülendi.

Yayınlarımız Amacına ulaştı.

DÜĞÜN SALONU İHALESİNİ İPTAL ETTİRDİK.

Vatandaşların düğün, nişan, mevlit ve benzeri sosyal aktivitelerin yapıldığı, Atatürk Kültür Merkezi ve Düğün Salonunun, Kayyım Belediye Başkanı M. Sami Baysal ve Encümen kararı yolu ile, Kiralanarak Özelleştirilmesine, ilk tepkiyi DÜĞÜN SALONU 15 DAKİKADA ÖZELLEŞTİRİLDİ” Haberinin yanında yer alan, “ BİR İHALENİN DÜŞÜNDÜRDÜKLERİ “ başlıkları ile tepkimizi koyarak yayınlarımızla da, takipçisi olacağımızı belirtmiştik.

Devam eden gelişmelerde ise, Belediye Meclis Üyeleri başta olmak üzere, siyasi parti temsilcilerinin de, bir süre sessiz kalmalarına karşılık, bu ihalenin iptali konusundaki, verdiğimiz yayın mücadelesini, sonunda kazanmış olup, toplumun hakkının, topluma iadesini de sağlamış olduk.

ÇAY, İPTAL EDECEĞİM”

Yaklaşık üç hafta süren gelişmeler sırasında, tepkiyi sadece Belediye Başkanı Mustafa Çay koyarak, henüz göreve başlamadan önce, Gazetemiz aracılığı ile öğrendiği, Düğün Salonunun Özelleştirme ihalesine, “ Ben Gelirsem, Hemen İptal Edeceğim” sözünün ardından, olaylar biranda gelişmiş, Çay göreve başlamasının hemen sonrasında, ilk icraatlarından biri olarak da, Düğün Salonunun, Kira Yoluyla Özelleştirilmesi kararını, bu defa kendi Başkanlığındaki Encümen kararı ile “İPTAL” etmiştir.

KAYMAKAMLIK’TAN DA DESTEK

Bu arada, yayınlarımızla kamuoyunda başlayan hareketliliğe, bir destekte Pozantı Kaymakamlığından geldi. Konuyla ilgili olarak, Kaymakam Taner Tengir’in, Pozantı Belediye Başkanlığına gönderdiği, 06. 07. 2018 tarihli yazısı aynen şöyle oldu:

“USULSÜZ İHALE

Kaymakamlık Makamının, 26.06.2018 Tarihli talimatı gereği, Pozantı Belediye Başkanlığınca, Atatürk Kültür Merkezi Salonunun, ihale yapılarak özelleştirilmesinin araştırılması, ilgi yazımız ile İlçe Malmüdürlüğün’den istenmiştir. Söz konusu, ihale ile ilgili yapılan araştırma sonucunda, İHALENİN USULSÜZ olduğu anlaşıldığından, kiralama işleminin İPTAL edilmesi, aksi takdirde Kaymakamlık Makamınca, YASAL YOLLARA başvurulacağı” belirtilmiştir. Bu yazının gereği olarak, göreve yeniden başlayan Mustafa Çay, derhal toplantı yaparak bu defa, kendi Başkanlığında toplanan ve ilk kararı veren, aynı Encümen Üyelerinin aldığı yeni karar ile, Düğün Salonu Özelleştirilmesi Kira İhalesini İPTAL ETMİŞTİR.

İŞTE, GAZETECİLİK BU

Atatürk Kültür Merkezi, Düğün Salonu ve benzeri toplumsal tesisler, Sosyal Belediyeciliğin, vazgeçilmez temel hizmetlerinin başında yer alır. Vatandaşların, her türlü sosyal toplantılarının, en ucuz fiyatla yapıldığı bir salonun özelleştirilmesine, Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi, geçmişte benzeri olaylarda olduğu gibi, yine karşı tavrını derhal, yayın yoluyla koyarak, toplumun yanında yer alıp, düğün salonun özelleştirilmesine karşı, mücadelesini sürdüreceğini de, kamuoyuyla paylaşmıştı.

HAKLININ YANINDAYIZ

Mesleğimiz temel ilkesi, haklının yanında olup, toplumun menfaatlerini korumak ve kollamaktır. Düğün salonunun, kiralanmasına karşı koyduğumuz tavırla, bir Gazetecilik örneği daha verdik. Geçmiş olaylarda da olduğu gibi, ödün vermeyen yayınlarımız sonucunda düğün salonun, özelleştirilmesini iptal ettirerek, toplumun hakkının, topluma verilmesini de, sağlamış olduk.

ÖZEL HABER: TAMER ÜNAL

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER