1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

DÜĞÜNLE MUTLU OLDULAR KAZA İLE ACIYI YAŞADILAR.

DÜĞÜNLE MUTLU OLDULAR KAZA İLE ACIYI YAŞADILAR.
Bu haber 17 Temmuz 2017 - 10:01 'de eklendi ve 1.126 views kez görüntülendi.

Mevlüt Erbil’in Çok Sevdiği Motoru Eceli Oldu.

DÜĞÜNLE MUTLU OLDULAR KAZA İLE ACIYI YAŞADILAR.

Ardıçlı köyünden Erbil ailesi dünyalar güzeli kızlarının evliliği ile mutluluğu yaşarken, yakışıklı oğulları Mevlüt Erbil’in motor kazası sonucu ölümü ile, büyük acıyı yaşadılar.Anamur Maliyesinde çalışmakta olan, Neslihan Erbil aynı iş yerinde çalışan Abdin Keskinarslan’la ömür boyu sürmesi dileği ile, hayat yolundaki birlikteliklerine evlilikle adımlarını attılar.

Bu mutlu günde dünyalar güzeli Neslihan, abisi Mevlüt Erbil’in gelinliğinin üstüne bağladığı, onur kordelası damat Abdin Keskinarslan’a teslim etti. Ve Neslihan’da, her genç kızın hayali olan, evliliğini de gerçekleştirmiş oldu.

Bu, mutlu evliliğin üzerinden henüz dört gün geçmeden bir kara haber, Erbil ailesinin dünyasını da, başlarına yıktı.Daha henüz ömrünün baharında olan Mevlüt Erbil, bir gece yarısı çok sevdiği motoru ile, aşırı sürat yapması sonrası, önce bir beton direğe çarptı. Ve sonrasında da, savrularak kaza yerinde hayatını kaybetti.

Acı haber, Erbil ailesine tez ulaştı. İnanmak istemediler. Ama, aldıkları kara haber doğru idi. Hayatının baharında, bu dünyadan göçüp giden Mevlüt Erbil’in, ailesinin acısını paylaşanlar ise, yine kendisi gibi genç ve hayat dolu arkadaşları oldu. Gözlerden akan acı yaşlarda ise artık aralarında olmayan arkadaşları Mevlüt ile, yaşadıkları hatıraların anıları da, damla, damla, yanaklarından süzülüyordu.Pozantı Merkez Camiinde kalabalık bir katılımcı eşliğinde cenaze namazı kılındı. Ve sonrasında da, hayatına doymadan bu dünyadan göçüp giden, Mevlüt Erbil’in cenazesi Gökbez Mezarlığında akraba eş dost ve yakın arkadaşlarının  katılımı ile, gözyaşları arasında toprağa verildi.Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak, Erbil ailesinin derin acısını paylaşır. Merhum Mevlüt Erbil’ede Yüce ALLAH tan rahmet dileriz.

Haber: Hayriye Eroğlu

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER