1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

DURGUN BAYRAM

DURGUN BAYRAM
Bu haber 03 Haziran 2019 - 10:42 'de eklendi ve 641 views kez görüntülendi.

Alım gücü giderek azalıyor.
DURGUN BAYRAM

Küresel ekonomik krizin etkilerinin, her geçen gün arttığı, bu olumsuzluktan ülkemizde nasibini almaya devam ediyor.
Döviz kurlarının önlenemeyen yükselişi, vatandaşın alım gücünü de,büyük ölçüde zorlamaktadır. Mübarek Ramazan Bayramının arifesinde, piyasa nispeten canlılık gösterse de, bu yeterli olmadı. Geçmiş Bayramların hareketliliğini, esnaf özlemle arıyor. Pozantı’da da,bu yılki Ramazan Bayramı, geçmiş yıllara göre çok daha durgun ve kesat bir alışveriş ortamı içerisinde geçiyor..

BAYRAM İLANSIZ GEÇTİ
Geçmiş yıllarda bayramlar, yerel yönetimler kurum ve kuruluşların verdiği ilanlar ile, özellikle yerel gazeteler için can suyu oluyordu.Ancak, bu Ramazan Bayramında Belediyelerin nerede ise tamamına yakını, gazetelere kutlama ilanları veremediler. Bunun nedenini ise, 31 Mart 2019 yerel seçimleri sonrası, belediyeleri aşırı borçla devir aldıkları için, ilan veremediklerini belirttiler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER