1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Durmuş – Vedat Demirsoy’un “ ANA ACISI”

Durmuş – Vedat Demirsoy’un “ ANA ACISI”
Bu haber 30 Haziran 2019 - 13:23 'de eklendi ve 722 views kez görüntülendi.

Durmuş – Vedat Demirsoy’un “ ANA ACISI”

Ankara, Adana, Niğde ve Pozantı’nın tanınmış işadamlarından, Çiftehan Eski Belediye Başkanlarından, Durmuş ve Vedat Demirsoy kardeşler, ana acısı ile sarsıldılar.
Yaklaşık, bir asra sığdırdığı yaşamı ile, yardımseverlik, hoşgörü, iyiliK timsali olan, HASİBE DEMİRSOY’un, ebediyete intikali, sadece ailesini değil, sevenlerini ve dostlarını da, derin acılar içerisinde bıraktı. Merhum, Fırıncı Osman Demirsoy’unda eşi olan, dördü merhum olmak üzere, altı çocuk ve 20 torun sahibi merhume Hasibe Demirsoy’un, Çifetan’daki cenaze törenine Ankara, Niğde, Adana, Mersin başta olmak üzere Pozantı ve çeşitli ilçelerden gelen, çok sayıda seveni katıldı.Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak, Merhume Hasibe Demirsoy’a Yüce Allah’ tan rahmet, kederli ailesini, dostlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.” Haber Merkezi”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER