1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

EBRU- OĞUZ ÇİFTİNİN DİLLERE DESTAN NİŞANI

EBRU- OĞUZ ÇİFTİNİN  DİLLERE DESTAN NİŞANI
Bu haber 26 Ağustos 2019 - 9:57 'de eklendi ve 780 views kez görüntülendi.

EBRU- OĞUZ ÇİFTİNİN
DİLLERE DESTAN NİŞANI

Hal Binasının, en genç esnaflarından birisi olan ve geçtiğimiz ay içerisinde, vatani görevini tamamlayıp, Pozantı’ya dönen Oğuz Çalık, Hamidiye’nin dünyalar güzeli genç kızlarından, Ebru Cengiztekin ile, hayat birlikteliğinin ilk adımını Nişanla taçlandırdılar.

Gülseren -Eyüp Çalık çiftinin yakışıklı oğulları Oğuz Çalık ile, Hamidiye’nin tanınmış ailelerinden Asiye- Fuat Cengiztekin’nin kızları Ebru’nun, nişan törenleri muhteşem bir atmosfer ve sevgi ortamı içerisinde gerçekleşti.
Nişan törenin sürpriz ismi ise, Oğuz Çalık’ın askerlikteki Komutanıolan,Ast Subay Kıdemli Çavuş Oğuzhan Battal Erhan’da, Urfa’dan gelerek, silah arkadaşını bu mutlu günde yalnız bırakmadı.
Hamidiye Köyünde yapılan Nişan merasiminde, gençlerin yüzüklerini kız evinin büyüklerinden, dedesi Ahmet Cengiztekin, damat tarafından ise, Amcası M. Ali Çalık ile, Dedesi Ali Erbil birlikte taktılar.Ebru- Oğuz çiftini, bu mutlu günlerinde arkadaşları ve aile dostları yalnız bırakamayarak mutluluklarına ortak oldular. Bu vesile ile, biz de aileleri başta olmak üzere, gençleri tebrik eder, mutlu bir gelecek dileriz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER