1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

EĞİTİMCİ ÖNAL’DAN : “ HİZMET GURUBU ÖNERİSİ”

EĞİTİMCİ ÖNAL’DAN : “ HİZMET GURUBU ÖNERİSİ”
Bu haber 18 Kasım 2019 - 16:11 'de eklendi ve 653 views kez görüntülendi.

Eğitimci Kemal Önal’dan

“ HİZMET GURUBU ÖNERİSİ”

 

Almanya da yıllarca öğretmenlik yapıp emekli olduktan sonra, doğup -büyüdüğü Pozantı’ya yerleşen Kemal Önal, zamanını boş geçirenlerden değil.  Okuduğu sayısız kitaplardan derlediği bilgilerin yanı sıra, Almanya’daki toplum yaşamını da çok iyi inceleyen ve  kültürlü bir toplumun, nasıl oluşacağı konusunda,  deneyim sahibi olan Kemal Önal, zaman -zaman gazetemiz aracılığı ile de, bilgi birikimini kamuoyuyla paylaşan, mücadeleci bir kişiliğe sahiptir.

Önal, yeni bir oluşuma imza atmak üzere, harekete geçti. Kaymakamlık Makamına verdiği bir dilekçe ile, “Pozantı’ya hizmet gönüllüleri çalışma gurubu” oluşturmak için, harekete geçerek aşağıdaki açıklamayı yaptı: “ Eğitim, sağlık, ekonomi, çevre, turizm, kültür, sanat ve spor konularında Pozantı Halkına projeler üretmek için,  hizmet gönüllüleri çalışma gurubu adı altında bir oluşum, Pozantı için şarttır. Sadece bir kişinin, yukarıdaki konuları tek başına başarması mümkün değildir.  Toplumsal birliktelikler, doğru şekilde yönlendirilirse, çağdaşlaşma çok daha çabuk olur.

Bu konuda da, bilgi ve deneyim sahibi olanların, harekete geçmesi de şarttır. Bu oluşumun içinde yer alacak olanlar, ayda bir defa bir araya gelerek, neler yapılacağını tespit ederek, çalışmalara da başlamalıdırlar. 2020 Ocak ayından  itibaren, belirlenecek olan bir takvim çerçevesinde, harekete geçeceğine inandığım “ Pozantı’ya Hizmet Gönüllüleri Çalışma Gurubu” diğer ilçelere de örnek teşkil edecektir. Bu gurup içerisinde, okul müdürleri, camii hocaları,  parti  başkanları,  mahalle muhtarları, sağlık temsilcilerinin de katılımı, çok daha etkili olacaktır.” dedi. ( Haber Merkezi )

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER