1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

EĞİTİMCİ ÖNAL’DAN POZANTI ÖNERİLERİ

EĞİTİMCİ ÖNAL’DAN POZANTI ÖNERİLERİ
Bu haber 03 Mayıs 2021 - 9:33 'de eklendi ve 639 views kez görüntülendi.

EĞİTİMCİ ÖNAL’DAN POZANTI ÖNERİLERİ

Almanya’da, 36 yıl öğretmenlik yapan ve sonrasında, doğup büyüdüğü Pozantı’ya gelen Kemal Önal, yeni bir dosya ile, Pozantı’lıların karşısına çıktı.

Önal’ın, bugüne kadar Pozantı Kaymakamlığı, Pozantı Belediyesi başta olmak üzere çeşitli kurumlara, yıllardan beri sürdürmekte olduğu, sorunlar ve çözüm önerilerini kapsayan  dilekçelerin yer aldığı,“ Pozantı’nın Geleceği İçin Öneriler” başlıklı,  dört ayrı klasörden oluşan dosyanın, kitap haline getirilmesi ve bunun yayın yolu ile duyurulması için, Gazetemiz  İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal’a, ikinci dosyayı da teslim etti.

DUYARSIZLIK

Eğitimci Kemal Önal, önceki haftalarda da, yine bir başka dosyayı Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal’a emanet ederek, basımı konusunda da yine aynı şekilde, yayın yolu ile destek istemişti.

Önal’ın, insanların hayatını değiştirebilecek, güzel sözleri kapsayan ve 10 yılda derlediği 10 BİN ÖZLÜ SÖZDEN oluşan, bu dosyanın topluma kazandırılarak kitaplaştırması konusunda, gazetemizin yaptığı yayına, yetkililer ve vatandaşlar duyarlılık göstermemiştir.

Toplumun, bilim- ilim ve düşünmeye karşı, artan duyarsızlığı, başta gençlerimiz olmak üzere, yetişmekte olan neslin de, giderek ilgisiz kalıyor olması, toplumun eğitim çıtasının seviyesi açısından, üzücü bir gösterge teşkil etmektedir. ( Haber: Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER