1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

EĞTİMCİ YÜCEL AİLESİNİN AYRILIK HÜZNÜ

EĞTİMCİ YÜCEL AİLESİNİN AYRILIK HÜZNÜ
Bu haber 02 Temmuz 2017 - 13:06 'de eklendi ve 1.347 views kez görüntülendi.

YÜCEL AİLESİNİN AYRILIK HÜZNÜ

Pozantı Atatürk İlkokulunda, yaklaşık 18 yıldır öğrenci yetiştiren, Yücel ailesinin tayini Osmaniye’yi çıktı.

İlçeye 1999 yılında, henüz genç bir öğretmen iken, atanan ve burada evlenen, Tekin ve Nurgül Yücel, mutlu yaşamlarının yanı sıra, eğitim camiasındaki başarıları ile de, çevrelerinde bir sevgi halkası oluşturdular.İlçemizde, kaldıkları bu 18 yıl zarfında, yüzlerce öğrenci yetiştiren, Tekin ve Nurgül Yücel çifti tayinlerinin Osmaniye’ye çıkması nedeni ile, Pozantı’dan ayrılacak olmaları nedeni ile, son derece üzgün olduklarını belirttiler.

Eğitimci Yücel çifti kendileri için, Pozantı’nın her zaman ayrı bir yeri olacağını, burada edindikleri dostlukları hiç bir zaman unutamayacaklarını, yetiştirdikleri yüzlerce öğrencinin hayat yolunda, sergiledikleri başarılar ile gururlu olduklarını ifade ettiler.

Haber: Hayriye EROĞLU

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER