1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ELEKTRİK FATURASI POZANTI’DA DA CÜZDAN YAKIYOR

ELEKTRİK FATURASI POZANTI’DA DA CÜZDAN YAKIYOR
Bu haber 22 Ocak 2018 - 11:39 'de eklendi ve 841 views kez görüntülendi.

ELEKTRİK FATURASI POZANTI’DA DA CÜZDAN YAKIYOR

Her geçen yıl zamlanan ve 2018 yılı içinde, Yüzde 8.8 oranında yapılan zammın, 2017 Aralık ayına yansıtılması, vatandaşlar arasında, tepki ile karşılandı. Bu durum, Enerji Piyasası Düzenleme Kuruluna da, intikal etti.Kurum Başkanı Mustafa Yılmaz, aykırı işlem yapan şirketlere, “Hesabını Sorarız. Geçen yılki Elektrik Tüketimi, 2018 yılı tarifesi üzerinden faturalara yansıtılamaz” dedi.

CÜZDAN YAKIYOR

Pozantı’da da, Elektrik Faturası ödemeleri, adeta cüzdan yakar hale geldi. İlçenin, Elektrik ihtiyacını karşılayan ENERJİ SA’nın, Abonelerden birinin faturasını incelediğimizde, kullanılan elektrik bedeli ile, yansıtılan fatura arasındaki fark, dudak uçuklattı.Faturadaki bilgiye göre, tek zaman karşılığı olarak, yaklaşık 31 Lira gibi bir tüketim ücreti faturada belirtildi. Bu rakama ek olarak da, 17 lira dağıtım ücreti ekleniyor.

Ayrıca, Enerji Fonu, TRT Payı, Tüketim Vergisi ve KDV’nin de eklenmesi ile, toplam fatura ödeme miktarı, 60 TL’ye olmaktadır. Yüzde Yüzlük bu fark artışı, vatandaşın da cüzdanını, yakar hale gelmektedir. Konuyla ilgili olarak, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, 2017’de kullanılan Elektriğin, % 8.8’lik 2018 yılı artış zammı uygulanarak tahsil edilmesini, haksız bir düzenleme olarak niteledi. Elektriğe yapılan zammın, zaten vatandaşın belini kırdığını, bir de haksız uygulamanın, bu yükü daha da artırdığını ifade etti. ( Haber Merkezi)

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER