1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ELİT ADANA KEBAP HİZMETE GİRDİ.

ELİT ADANA KEBAP HİZMETE GİRDİ.
Bu haber 21 Temmuz 2019 - 12:31 'de eklendi ve 922 views kez görüntülendi.

Açılışı Dua İle Yapıldı.
ELİT ADANA KEBAP HİZMETE GİRDİ.

Pozantı’nın genç işadamlarından Hayrettin Kıymet, yeni bir girişime daha imza attı. Halk Bankası karşısında, Atatürk Caddesi üzerinde bulunan, Elit Adana Kebap Salonunu hizmet açtı.
Adana’nın, meşhur restorant sahiplerinden Hasan Agaca ile oluşturduğu birliktelik ile, Elit Adana Kebap Salonun açılışında, Pozantı protokolü ve çok sayıda iş adamı ve davetliler bir araya geldiler. Kaymakam Muammer Sarıdoğan, Belediye Başkan Vekili Selçuk Coşkun, Ak Parti İlçe Başkanı Doğan Türkyılmaz, Esnaf Odası Başkanı Yunus Aytekin, Belediye Meclis Üyelerinden Durmuş Taşpınar,bazı mahalle muhtarlarIı, Ziraat bankası Müdürü Hüseyin Bey, açılışta göze çarpan isimler oldular.

Pozantı’lı İmamlardan Mustafa Hocanın yaptırdığı dua ile, Elit Adana Kebap Salonun açılış kordelasını protokol kesti. Sonrasında, Kaymakam Muammer Sarıdoğan, yaptığı konuşmada şunları söyledi:
Pozantı’mıza, yeni bir restorant açarak, hizmet veremeye başlamış bulunan Hayrettin Kıymet ve ekibini kutluyor, hayırlı uğurlu olmasını diliyor, başarılı olacaklarına inanıyorum. Kendilerini, bu önemli atılımlarından dolayı da, ayrıca kutluyorum dedi. Açılış sonrası davetliler, son derece modern tarzda restore edilmiş bulunan sohbet salonun da, davetlilere kebap ikramında bulunuldu. ( Haber Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER