1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ENERJİSA Sorumlusundan Şikayetler Devam Ediyor.

ENERJİSA Sorumlusundan Şikayetler Devam Ediyor.
Bu haber 31 Aralık 2018 - 9:30 'de eklendi ve 1.057 views kez görüntülendi.

ENERJİ SA Sorumlusundan Şikayetler Devam Ediyor.

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı’nın, en fazla önem verdiği kuruluşlarından biri olan, ENERJİ SA’NIN Pozantı sorumlusundan, şikayetler devam ediyor.
Pozantı Kaymakamı Muhammer Sarıdoğan’nın, geçtiğimiz ay içerisinde, Muhtarlar ve Kamu Kurum Kuruluş Temsilcileri ile yaptığı toplantı da, Muhtarlardan en fazla şikayet alan kuruluş, ENERJİ SA Sorumlusu Abdullah Savaşlı oldu.
Muhtarlar, mahalleri ile ilgili enerji sorununu ve elektrik kesintilerinin, nedenini öğrene bilemek için, telefonla aradıkları Abdullah Savaşa ulaşamadıklarını bizzat, Kaymakam Sarıdoğan’a ileterek, çözüm beklediklerini ifade etmişler idi.
Yaşanan gelişmelerde, Enerji SA sorumlusunun aynı tavrı, vatandaşlara karşı da sürdürdüğü, duyumlarımız arasında yer almaya devam ediyor.
Bu olumsuz gelişmeler karşısında, Enerji SA Adana Bölge yetkilisi ile, Enerji SA Genel Müdürlüğünün, Pozantı ile ilgili nasıl bir tavır içerisine gireceği de, ilçe halkı tarafından merakla bekleniyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER